Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Zonwering Oldenzaal

Zonwering beschermt je woonkamer, slaapkamer, keuken, hal of badkamer tegen binnenkomend zonlicht. En naast het weren van zon, heeft zonwering ook het voordeel dat je ‘s zomers minder warmte in huis krijgt. Dit kan op verschillende manieren. Met screens bijvoorbeeld, shutters, luxaflex, gordijnen of zonwering voor buiten. Ben je op zoek naar een praktische én stijlvolle oplossing? Brok Interieur is jouw partner voor zonwering in Oldenzaal. We bieden de beste oplossing voor elke woonwens en komen de zonwering persoonlijk bij je thuis installeren.

In onze collectie vind je diverse merken, die garant staan voor kwaliteit en jarenlang woonplezier. Hierbij moet je denken aan Jasno Shutters, Luxaflex, Sunway en onze eigen Brok Huiscollectie. Er is een ruime keuze in materiaal en transparantie: van transparant tot verduisterend. Daarnaast bieden wij een kleurenpalet van wel 800 verschillende tinten, zodat we de zonwering helemaal kunnen afstemmen op de rest van je interieur. Bekijk een selectie van onze collectie in de webshop en bezoek onze 3.000 m2 grote showroom, op slechts 18 minuten rijden van Oldenzaal, voor een demonstratie. Je bent van harte welkom!

Brok Interieur Hengelo

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Openingstijden
● Wij zijn op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur geopend
● Op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
● Elke laatste zondag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur (alleen op afspraak)

Weet je al ongeveer welke zonwering je wilt? Gebruik ons stijlplan om je ideeën compleet te maken. Op basis van deze gegevens kunnen wij je direct aan de juiste Brok adviseur koppelen. Een afspraak maken is zo geregeld, dit doe je simpel en snel online.

Brok Interieur is gevestigd in het centrum van Hengelo, op slechts 15 minuten rijden van Oldenzaal. In onze 3.000 m2 grote showroom kun je alle soorten, maten, stoffen en texturen zelf zien en ervaren. Parkeren en inladen kan bij ons voor de deur. Op zondag is dit gratis!

Waarom zonwering van Brok Interieur?

✓ Al bijna 90 jaar expert in zonwering voor Oldenzaal e.o.
✓ Een ruime keuze en vrijblijvend advies in onze showroom van 3.000 m2
✓ Gordijnen, jaloezieën, shutters, shades, horren en zonwering voor buiten
✓ In standaardformaten en maatwerk
✓ Onze specialisten komen de zonwering bij je thuis monteren
✓ Direct voor de deur parkeren

 

Zonwering in elke soort en maat

Zonwering is er in tal van soorten en maten. Het moet uiteraard worden afgestemd op de afmetingen van de ramen en je woonwensen, maar daarnaast zijn er ook praktische overwegingen. Hoe donker wil je het bijvoorbeeld hebben thuis? Moet de zonwering nog wel enig zonlicht doorlaten of wil je het compleet verduisteren in huis? Bij Brok heb je de keuze uit verschillende modellen, transparanties en bedieningsmogelijkheden, waaronder ook kindvriendelijke modellen. Onze zonwering is goed te combineren met onze andere raamdecoratie. Onze specialisten kunnen, indien gewenst, een 3D ontwerp maken zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

Naast zonwering, vind je in onze collectie ook raamdecoratie en interieur voor de woon- en slaapkamer. Op onze website hebben we een greep uit de collectie geplaatst, in onze showroom kun je alles zien en zelf ervaren. Hier voorzien wij je ook van gratis en vrijblijvend advies. Plan online alvast een afspraak in, zodat je zeker weet dat je juiste specialist aanwezig is als je langs komt. Dit kan eventueel ook in de avonduren. Wil je liever eerst meer informatie of heb je een specifieke vraag over onze zonwering? Neem contact op met onze klantenservice of laat je telefoonnummer achter, zodat wij je kunnen terugbellen.

Reviews uit Oldenzaal

“Goede service, veel keuze, snelle levering!”
“Mooie zaak, prima service, lokaal-kopen steunen!”
“flexibel zoeken in oplossing tijdens bouwwerkzaamheden, correcte en vriendelijke benadering. Komt goed afspraken na”

Onze showroom bezoeken vanuit Oldenzaal? Routekaart

Afspraak maken