Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Goede zonwering in Hengelo

Woon je in Hengelo en wil je je woning graag voorzien van goede zonwering? Dan kun je daarvoor zeker terecht bij Brok Interieur. We hebben een uitgebreid aanbod aan zonwering waaruit je een keus kunt maken dus kom vooral eens een kijkje nemen in onze showroom voor geschikte zonwering Hengelo. We verkopen er tal van soorten zonwering voor nagenoeg ieder raam. Deze kan gewoon op maat gemaakt worden als je niet met een standaardmaat uit de voeten kunt.

Zonwering speciaal voor buiten
Zonwering bestaat in verschillende uitvoeringen waarbij je een eerste keuze maakt tussen zonwering die buiten bevestigd wordt of zonwering die je binnen in de woning hangt. Voor buitenzonwering zijn screens goed geschikt. Hiermee kun je zelf binnen de lichtinval regelen en op warme dagen de zon goed weren zodat het binnen lekker koel blijft. Zonwering kan daarnaast ook prima dienen om ruimtes te verduisteren of om inkijk te voorkomen.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Ben je op zoek naar de mooiste zonwering voor jouw huis?

Maar twijfel je over welk type zonwering het moet worden? Er is heel veel mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur voor passend advies, we helpen je graag.

Afspraak maken

Zonwering speciaal voor binnen

Binnenzonwering is in diverse uitvoeringen te koop. Hierbij kun je denken aan (rol)gordijnen, plissé gordijnen, jaloezieën, lamellen en shutters. Voor alle zonwering uit Hengelo die je bij Brok aanschaft, geldt dat je deze in een bepaalde stand kunt zetten afhankelijk van hoeveel licht en zon je binnen wilt hebben. Groot voordeel van deze types zonwering is dat ze ook als raambekleding gebruikt kunnen worden. Hiermee worden de ramen en de woning netjes aangekleed en voorkom je dat er al te makkelijk binnen gekeken wordt. Zeker als je op je privacy gesteld bent is dat natuurlijk erg belangrijk.

Kom eens kijken naar de zonwering in onze showroom
Heb je een klein raam of juist een heel groot waarvoor je zonwering zoekt? Wees dan niet bang dat er daarvoor niets te vinden is, want alle zonwering kan op maat gemaakt worden. Als je zelf niet goed weet wat er het beste bij je woning past is het altijd raadzaam een kijkje te komen nemen in onze showroom. Bij ons ben je altijd welkom als klant en geven we je graag advies. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend (en eens in de maand op koopzondag) maar je mag ook een afspraak maken als je dat beter uitkomt. Bel of mail ons daarvoor even. Zo vind je zeker een goede zonwering waar je veel plezier aan zult beleven. We komen ook bij je thuis voor het beste advies en kijken dan meteen wat je smaak is zodat we daarop kunnen inspringen.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken