Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Op zoek naar zonwering in Enschede? Kies voor zonwering die bij je woning past

Een goede zonwering kun je zo instellen dat je altijd voldoende daglicht binnenkrijgt en de zon zelf (zeker op warme dagen) kunt weren. Het is belangrijk om een goede zonwering in huis te hebben omdat het anders binnen te warm kan worden. Daarnaast loop je kans dat je meubels lichter worden onder invloed van de zonnestralen en dat is niet wenselijk. Gelukkig schijnt overal de zon regelmatig dus ook zonwering in Enschede is nodig.

Binnenzonwering voor ieder raam op maat
Het is belangrijk een goede zonwering te kiezen waar je echt wat aan hebt en die bij de rest van het interieur past. De eerste keuze die je daarbij maakt is die tussen zonwering voor binnen of voor buiten. Bij binnenzonwering kan gedacht worden aan rolgordijnen, plissé gordijnen, shutters, lamellen en jaloezieën. Deze zijn in tal van uitvoeringen te koop en worden van verschillende materialen gemaakt. Kijk wat je zelf mooi vindt voordat je een keuze maakt. Het maakt niet uit of je de zonwering voor kleine of juist voor grote ramen nodig hebt. Ook al heeft het raam een bijzondere afmeting, dan kan er nog zonwering voor gekocht worden omdat deze op maat gemaakt kan worden.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Ben je op zoek naar de mooiste zonwering voor jouw huis?

Maar twijfel je over welk type zonwering het moet worden? Er is heel veel mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur voor passend advies, we helpen je graag.

Afspraak maken

Diverse soorten bediening mogelijk

Zoek je zonwering voor Enschede en omstreken? Dan kun je bij Brok prima terecht. Kies je voor buitenzonwering dan kun je bij Brok Interieur in Hengelo screens kopen. Deze zorgen voor voldoende lichtinval van buiten en houden de zon ook daar. Voor zowel binnen- als buitenzonwering geldt dat deze in diverse uitvoeringen, kleuren en motieven te koop is. Heb je te maken met een zware zonwering omdat deze erg groot is? Dan kun je daarbij vaak kiezen voor een elektrische bediening omdat het anders te zwaar wordt om deze met de hand te openen of te sluiten.

Vraag altijd eerst advies als je er zelf niet goed uitkomt
Weet je niet zo goed welke zonwering het beste is voor jouw woning? Bedenk dan eerst goed wat je voornaamste doel ermee is. Kom je er zelf niet goed uit? Schroom dan niet en neem met een van onze medewerkers contact op om al je vragen te stellen. Je kunt ons bellen tijdens openingstijden (staan op de site), maar mailen of het contactformulier invullen is ook mogelijk. Ben je meer van de persoonlijke aanpak? Ga dan naar onze winkel en win advies in bij een van onze medewerkers. We leveren ook zonwering in Enschede dus waar je het nodig hebt is voor ons geen probleem.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken