Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Waar vind je goede zonwering Almelo?

Ben je op zoek naar zonwering Almelo? Dan kun je daarvoor bij diverse woninginrichters terecht die in de buurt gevestigd zijn. Ook bij Brok Interieur in Hengelo vind je goede zonwering zodat je op warme dagen de zon buiten kunt houden. Zo blijft het lekker koel in huis.

Kies je voor zonwering binnen of buiten?
Als je zonwering zoekt is het belangrijk eerst te kijken in welke mate je de zon al dan niet wilt laten binnen schijnen. Hierbij is veel mogelijk en kun je bij Brok Interieur kiezen uit diverse soorten zonwering. De eerste keuze die je daarbij maakt is of je binnen- of buitenzonwering kiest.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Ben je op zoek naar de mooiste zonwering voor jouw huis?

Maar twijfel je over welk type zonwering het moet worden? Er is heel veel mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur voor passend advies, we helpen je graag.

Afspraak maken

Verschillende binnen- en buitenzonwering

Binnenzonwering bestaat in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan gordijnen, jaloezieën, lamellen, plissé gordijnen, rolgordijnen en shutters. Zonwering is in verschillende uitvoeringen te koop in diverse kleuren, diktes, soorten bediening (handmatig of elektrisch). Binnenzonwering wordt gemaakt van diverse materialen zodat de keuze ruim is. Kies je liever voor buitenzonwering? Ook daarmee kunnen we je van dienst zijn. We hebben namelijk screens in de collectie die aan de buitenzijde van de woning bevestigd kunnen worden.

Kom naar onze showroom in Hengelo
Op onze website kun je alvast een kijkje nemen naar de zonwering die we aanbieden. Genoeg voorgeproefd? Dan wil je natuurlijk de zonwering in het echt zien. Kom daarvoor naar onze showroom in Hengelo. Daar kun je niet alleen de verschillende zonweringssystemen kunt bekijken, maar ook voor advies terecht kunt bij een van onze deskundige medewerkers.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken