Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Op zoek een woonwinkel in Rijssen ?

Leuk huis gevonden in Rijssen of omgeving? Dan heb je natuurlijk meubels nodig want de inrichting is ook belangrijk. Je wilt er per slot van rekening wel zo aangenaam mogelijk in wonen en daar horen goede meubels bij die naar jouw smaak zijn. Kun je geen woonwinkel in Rijssen zelf vinden? Zoek dan even iets verder van huis.

Twee afdelingen van Brok Als je een woonwinkel in Rijssen zoekt kun je net zo makkelijk even naar Hengelo gaan om een kijkje te nemen bij Brok Interieur.

Brok Interieur heeft twee afdelingen, te weten Brok Wonen & Textiel en Brok Slapen. Beide afdelingen vind je naast elkaar dus je neemt handig even bij allebei een kijkje. In de winkels staat alles wat we verkopen netjes opgesteld. Zo kun je al meteen de nodige inspiratie opdoen voor de inrichting van de slaapkamer, woonkamer of eetkamer. Uiteraard ontbreken hierbij de accessoires niet waarmee je het interieur net even dat beetje extra kunt geven waar je naar op zoek bent.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Op zoek naar een woonwinkel?

Dan ben je aan het juiste adres bij Brok Interieur want bij ons kun je ongelooflijk veel inspiratie op komen doen. En ook als je advies nodig hebt kun je bij ons terug, heel goed zelfs. Maak gerust een afspraak zodat we je kunnen helpen met het inrichten van jouw huis!

Afspraak maken

Laat een advies in 3D maken voor je woning

Vind je het moeilijk zelf je woning in te richten? Laat dan een van onze experts een advies maken in 3D met de computer. Dit advies zorgt ervoor dat jouw wensen gekoppeld worden aan de mogelijkheden. Het advies wordt vertaald naar een mooie woninginrichting die past bij jouw eisen en huis. Het advies kost je niets en je bent niet verplicht erop in te gaan want het is geheel vrijblijvend.

Alles kan thuisbezorgd worden
Leuke spulletjes gezien in de winkel of op de site van Brok? Dan kun je deze zelf meenemen naar huis indien op voorraad. Als de meubels besteld moeten worden dan kun je deze zelf ophalen bij de winkel, maar thuisbezorgen behoort ook tot de mogelijkheden. Bij het leveren komt altijd een professionele monteur mee die de meubels voor je afmonteert zodat je zelf nergens geen omkijken meer naar hebt. Handig toch?

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken