Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Meubels kopen in een woonwinkel in Hengelo

Als je in Hengelo woont en nieuwe meubels nodig hebt is er natuurlijk niets zo makkelijk dan deze in je eigen woonplaats te kopen. En ja, er zijn tal van meubelaanbieders online maar een kijkje nemen in een showroom die bij je om de hoek zit is natuurlijk vele malen beter voor de beleving. In de echte winkel kun je voelen aan stoffen en kleuren zien maar ook bijvoorbeeld proefzitten.

Laat je inspireren op onze website. Kijk rond op onze website en laat je inspireren! Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig over de inrichting van je woning? Dan neem je daarvoor het beste even contact op met ons. Je kunt bellen met een van onze medewerkers, een mailtje sturen of het contactformulier op de site invullen. Dan nemen wij contact met jou op na ontvangst van het formulier. Een bezoekje brengen aan de showroom is ook een goed idee want dan kunnen onze medewerkers je aldaar het nodige advies geven.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Op zoek naar een woonwinkel?

Dan ben je aan het juiste adres bij Brok Interieur want bij ons kun je ongelooflijk veel inspiratie op komen doen. En ook als je advies nodig hebt kun je bij ons terug, heel goed zelfs. Maak gerust een afspraak zodat we je kunnen helpen met het inrichten van jouw huis!

Afspraak maken

Kijkje nemen in de showrooms

Brok Interieur is een woonwinkel in Hengelo en je kunt er op twee afdelingen een kijkje komen nemen, zowel bij Brok Wonen & Textiel als bij Brok Slapen. Beide afdelingen zitten naast elkaar dus handig zat als je veel spullen voor diverse vertrekken in huis nodig hebt. Kom je graag eens kijken in onze winkels dan juichen we dat alleen maar toe. De meubels in het echt bekijken is altijd aan te raden zodat je goed weet hoe ze eruitzien. Zo kun je beter bepalen of ze wel in jouw woning passen. Daarnaast kunnen we ter plekke met je meedenken en je een 3D woonadvies aanbieden indien gewenst. Dit is gratis en vrijblijvend dus het kost je niets en je zit ook nergens aan vast.

Thuisbrengen is altijd mogelijk.

Als je iets besteld hebt bij onze woonwinkel Hengelo dan is de kans vrij groot dat je het niet zelf mee naar huis kunt nemen omdat het niet in je auto past. Lukt meenemen niet? Dan  bezorgen we alle aankopen netjes thuis en zorgen ervoor dat deze ter plekke volledig afgemonteerd worden zodat je zelf nergens geen omkijken meer naar hebt. Gewoon als een stukje service naar onze klanten toe.rnrn 

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken