Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Op zoek naar een goede woonwinkel in Enschede?

Nieuwe meubels kun je zowel online als in een fysieke winkel kopen. Ben je op zoek naar een woonwinkel in Enschede of in de directe omgeving? Neem dan eens een kijkje bij Brok Interieur in Hengelo. We heten je graag welkom in onze showroom waar je een uitgebreid aanbod aan meubels vindt en veel inspiratie kunt opdoen.

Wat verkopen we allemaal?rnJe vind ons in het centrum van Hengelo op slechts een kwartiertje rijden vanuit Enschede. Onze woningzaak is onderverdeeld in twee afdelingen, die bekend staan onder de naam Brok Wonen & Textiel en Brok Slapen. Zoek je bijvoorbeeld alleen een nieuwe inrichting voor de slaapkamer dan kun je bij Brok Slapen terecht, maar je bent natuurlijk ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen op de andere afdeling. Daar kun je zien wat er allemaal te koop is op meubelgebied en er de nodige inspiratie opdoen voor je eigen woning.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Op zoek naar een woonwinkel?

Dan ben je aan het juiste adres bij Brok Interieur want bij ons kun je ongelooflijk veel inspiratie op komen doen. En ook als je advies nodig hebt kun je bij ons terug, heel goed zelfs. Maak gerust een afspraak zodat we je kunnen helpen met het inrichten van jouw huis!

Afspraak maken

De showrooms van Brok Interieur

Wil je liever eerst online een kijkje nemen voordat je echt afreist naar de woonwinkel dichtbij Enschede? Dan is dat natuurlijk ook altijd mogelijk. We raden echter iedereen altijd aan om, zeker als je je oog al ergens op hebt laten vallen, de meubels en accessoires eerst in het echt te komen bekijken. In de showroom staan tal van opstellingen zodat je ideeën op kunt doen voor je eigen inrichting. Je kunt er ook altijd advies vragen aan een van de medewerkers of interieurspecialisten.

Win altijd goed interieuradvies inrnVind je het zelf best moeilijk om je huis in te richten of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is? Dan kun je bij onze winkels terecht voor een gratis interieuradvies. We kunnen aan de hand van jouw wensen, eisen en het beschikbare budget een advies maken in 3D dat op maat is voor jouw woning. Het advies is daarnaast gratis en vrijblijvend dus je bent niet verplicht erop in te gaan mocht het niet helemaal naar je zin zijn. Onze interieuradviseurs hopen natuurlijk wel dat het je bevalt en kunnen in samenspraak met jou altijd nog de nodige aanpassingen doen zodat het eindresultaat helemaal naar je zin is. Kom daarom altijd eerst naar de meubels kijken zodat je duidelijk kunt aangeven wat je wilt en wat je smaak is.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken