Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Woonwinkel Diepenheim

Ontdek een wereld van elegant design en kwaliteitsmeubels in onze showroom, gelegen in Hengelo, vlakbij Diepenheim. Een trip naar onze winkel is zeker de moeite waard. Met een uitgestrekte ruimte van 3.000 m2 vol met de laatste designitems, garanderen wij een unieke winkelbeleving. Daarnaast beschikken we over een speciale slaapafdeling waar deskundige slaapexperts, met de juiste certificering, voor u klaarstaan. Ons team is enthousiast om u van persoonlijk advies te voorzien voor ieder vertrek in uw woning.

Wij erkennen dat designmeubilair een levenslange investering is. Daarom bieden wij in Hengelo, nabij Diepenheim, unieke en kwalitatief hoogstaande stukken aan. Van zitbanken, tafels en eetstoelen tot bedden, boxsprings en schitterende vloer- en raambekleding: ons assortiment is met zorg samengesteld en omvat gerenommeerde merken zoals Auping, Design on Stock, Leolux, Luxaflex en Sunway. Elk item staat garant voor topkwaliteit en is ontworpen voor duurzaamheid.

Kom woonwinkelen bij Brok Interieur!

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

U kunt Brok Interieur bezoeken van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Bovendien openen we onze deuren elke laatste zondag van de maand, de koopzondag, van 12:00 tot 17:00 uur, echter wel op afspraak.

Behoefte aan professioneel advies voor de aanschaf van een bed of matras? Bij Brok Interieur helpen we u graag verder. Om te zorgen dat er een slaapdeskundige voor u beschikbaar is wanneer u ons bezoekt, raden we aan vooraf een afspraak in te plannen. Afspreken in de avond is tevens een optie!

Unieke beddenzaak op 25 minuten vanaf Diepenheim

Op slechts 25 minuten rijden van Diepenheim treft u een bijzondere beddenwinkel aan! Bij Brok Interieur vindt u niet alleen de perfecte boxspring, maar ook een divers aanbod van slaapkamermeubilair en accessoires. We zijn ervan overtuigd dat een bezoek aan onze zaak de moeite waard is. Naast een breed scala aan boxsprings bieden we eveneens deskundige begeleiding en topklasse service. Onze gecertificeerde experts, met jarenlange ervaring in boxsprings, ondersteunen u met plezier bij uw keuze.

Voor inwoners van Diepenheim en omstreken: Bij Brok Interieur kunt u terecht voor alles wat uw slaapkamer nodig heeft, van boxsprings tot hoofdkussens, beddengoed, nachtkastjes en kledingkasten. Maar dat is nog niet alles; tijdens uw bezoek kunt u ook onze uitmuntende collectie designmeubelen bewonderen. Daarnaast staan onze deskundigen klaar om u te adviseren over de juiste vloer- en raambekleding voor uw woning. Kom binnen, geniet van een kop koffie en laat ons u bijstaan in uw keuzes!

Reviews uit Diepenheim

“Erg mooie woonwinkel met prachtig modern meubilair. Altijd deskundig advies met een glimlach.”
“Vlot én deskundig adviserend personeel. Met veel persoonlijke aandacht voor de klant.”
“Klantvriendelijk en uitstekende services. Een prachtige winkel met mooie design meubelen, gordijnen etc. Volledig wensgericht! Team Brok, bedankt!”

Onze showroom bezoeken vanuit Diepenheim? Routekaart

Afspraak maken