Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Woonwinkel Almelo

Bent u op zoek naar designmeubilair? Een woonwinkel in Almelo met unieke items van A-merken, die topkwaliteit en jarenlang woonplezier garanderen? Brok Interieur ligt om de hoek! Onze showroom is een klein half uurtje rijden vanuit Almelo en daar krijgt u volop woonplezier voor terug! Naast de nieuwste designmeubels, hebben wij ook een grote slaapafdeling en vloer- en raamdecoratie. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied en helpen u graag met passend woonadvies.

Van banken, relaxfauteuils, tafels, eetkamerstoelen, wandmeubelen en verlichting tot bedden, boxsprings, matrassen en vloer- en raamdecoratie. Onze ruim 3.000 m2 grote showroom biedt volop woonplezier. Modern, klassiek, vintage, industrieel en vele andere woonstijlen. Meubilair van bekende A-merken voor mensen die ‘iets anders’ willen in huis. Vindt u het lastig om een keuze te maken of weet u niet goed wat bij uw bestaande interieur past? Dan helpen onze gecertificeerde specialisten u graag met advies op maat. Plan online een afspraak in of kom langs. U bent van harte welkom!

Kom woonwinkelen bij Brok Interieur!

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

OpeningstijdenrnDinsdag tot en met vrijdag: 10:00 – 18:00rnZaterdag: 10:00 – 17:00
Elke laatste zondag van de maand: 12:00 – 17:00 (Enkel op afspraak; elke laatste van de maand)

Je mag spontaan bij ons langskomen, maar je kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk slaapadvies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Brok Interieur is gevestigd in het centrum van Hengelo. We zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Voor de deur zijn volop parkeermogelijkheden. Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend en dan is parkeren zelfs kosteloos!

✓ Op een klein half uurtje rijden van Almelo
✓ Een ruime showroom van 3.000 m2
✓ Bekende A-merken als Auping, Design on Stock en Leolux
✓ Gratis woonadvies op maat
✓ Wonen, slapen, vloer- en raamdecoratie
✓ Voor de deur parkeren, op zondag gratis
✓ Wij verwelkomen u met een bakje koffie!

Onze showroom bezoeken vanuit Almelo

Onze showroom is gevestigd in het centrum van Hengelo, aan de Drienerstraat 47. U kunt voor de deur parkeren en vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen. Met de auto kunt u het best over de A1 rijden, waar u afrit 30-Hengelo neemt. Bent u niet in de gelegenheid om aangekochte meubelen zelf te vervoeren? Dan bieden wij onze bezorgservice in Almelo. Onze medewerkers leveren de meubelstukken bij u thuis af, waar onze service niet stopt bij de voordeur: we zetten de nieuwe items keurig op hun plek voor u.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Meubilair op maat laten maken? Of een andere vraag aan ons voorleggen? We helpen u graag met passend interieuradvies. En op onze slaapafdeling lopen gecertificeerde slaapexperts rond, die u helpen met het vinden het juiste slaapcomfort. Wist u bijvoorbeeld dat een matras op maat essentieel is voor een goede en gezonde nachtrust? We vertellen u er graag alles over! Laat u inspireren in onze webshop of kom proefliggen in onze showroom.

Reviews uit Almelo

“Een mooie zaak, veel mogelijkheden en erg vriendelijk en betrokken geholpen.”
“Advies van Ingeborg was prima. Is erg mooi geworden. Heeft ook goed de alternatieven en mogelijkheden laten zien. Goed dat het thuis kan en niet alleen in de showroom.”
“Zeer klantgericht. Goede service en een luisterend oor”
“Heel goed geholpen. Ook advies in huis gehad……heel prettig. Niet opdringerig. Goed bereikbaar voor vragen.”

Onze showroom bezoeken vanuit Almelo? Routekaart

Afspraak maken