Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

TV meubelen

De tv meubels van Brok Interieur zijn praktisch en stijlvol. Berg snoeren, kabels, de tv-ontvanger en versterker netjes op en kijk tegelijkertijd naar een prachtig design meubelstuk waar u jaren plezier van zult hebben! In onze collectie vind je A-merken als Interstar, Pastoe, Pilat & Pilat en Spectral. De mogelijkheden in kleur, vorm en stijl zijn eindeloos. Een tv meubel op maat kan ook. Bezoek onze showroom in Hengelo om het complete assortiment te zien of voor persoonlijk woonadvies.

Welk tv meubel past bij jou?

Wil je een staande televisiekast, een zwevend model of een complete wandmeubel combinatie? Eén die ook als opberger functioneert: voor de tv-ontvanger en afstandsbedieningen bijvoorbeeld? Een tv meubel heeft een centrale plek in de zithoek, het is dus belangrijk dat hij aan al je woonwensen voldoet.

 Bij Brok Interieur vind je altijd het televisiemeubel dat bij je past, wij leveren namelijk tv meubels op maat. Jij bepaalt zelf de kleur, afmetingen, indeling, het materiaal en afwerkingen zoals de deurknoppen en poten.

Kwaliteit en wooncomfort staan voorop in onze collectie, maar het ontwerp is niet minder belangrijk. Modern design, waarmee je verzekerd bent van een uniek meubelstuk. Bekijk onze boekenkasten, dressoirs en vloerlampen voor meer wooninspiratie.

 Op de website van Brok Interieur hebben we een selectie voor je gemaakt, om je een indruk te geven van ons aanbod. Bezoek onze woonwinkel in Hengelo voor woonadvies op maat en om alles te zien, voelen en zelf te ervaren.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken