Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Dressoirs

Dressoirs zijn echte blikvangers. Ze hebben vaak een centrale plek in de woonkamer en springen meteen bij binnenkomst in het oog. Zeker als je voor een design dressoir van Brok Interieur kiest! Kies uit verschillende maten, opstellingen en Dutch en internationaal design van merken als Interstar, Pastoe en Pilat & Pilat. Een dressoir op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Op de website van Brok Interieur zie je een slechts een greep uit onze collectie, bezoek onze showroom in Hengelo voor maatwerk en persoonlijk woonadvies.

Welk dressoir past bij jou?

Klein en minimalistisch of een dressoir over de hele breedte van de muur? In een trendy kleur of chique zwart? Van glas, kunststof of metaal? Een model met poten of een zwevend dressoir? En zo zijn er tal van mogelijkheden. In onze collectie vind je voor elke woonwens een passend designstuk.

De dressoirs van Pastoe bestaan uit losse elementen, die zich perfect lenen voor een speelse compositie aan de wand. Kubussen in verschillende kleuren en maten, die je woonkamer een extra dimensie geven.

Vorm en functie gaan samen in ons designmeubilair. Modern design van de beste ontwerpers en de beste materialen. Maatwerk is voor elk dressoir mogelijk. Bekijk onze boekenkasten, tv meubels en wandlampen voor meer wooninspiratie.

Online tonen we slechtst een greep uit ons volledige assortiment. Bezoek de woonwinkel in Hengelo om alle dressoirs te bekijken of om onze woonspecialisten om passend advies te vragen. Je bent bij ons van harte welkom!

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken