Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Boekenkasten

Boekenkasten zijn er in vele soorten en maten. Van een simpel model voor op kantoor tot een grote open boekenkast als roomdivider tussen de zit- en eethoek. In onze collectie vind je A-merken als Interstar, Pastoe, Pilat & Pilat en Spectrum.

Moderne design boekenkasten met diverse mogelijkheden in kleur en indeling. Een boekenkast op maat kan ook! Laat je online inspireren of bezoek onze showroom in Hengelo voor meer mogelijkheden en persoonlijk advies.

Welke boekenkast past bij jou?

Op zoek naar een praktische opberger voor je literatuur of moet de nieuwe boekenkast een eyecatcher zijn die de kamer in tweeën deelt? Een klein en simpel model voor in de slaapkamer of een strak wandmeubel voor op kantoor? Brok Interieur heeft een ruime collectie boekenkasten, roomdividers en wandrekken.

 Je kunt kiezen voor één grote boekenkast of zelf een compleet wandmeubel samenstellen met meerdere kasten. De kasten van Pastoe kunnen op maat worden gemaakt: helemaal in de kleur, stijl en het formaat van jouw wens.

Onze collectie is met zorg samengesteld, de merken in het assortiment staan garant voor kwaliteit, vakmanschap en jarenlang woonplezier. Je koopt immers niet elk jaar een nieuwe kast. Bekijk onze dressoirs, tv meubels en draaifauteuils voor meer wooninspiratie.

 Op de website tonen we een kleine selectie van onze producten. Bezoek de showroom in Hengelo om alles te zien, voelen en zelf te ervaren. We helpen je ook graag met passend advies en een 3D-ontwerp van jouw woon-, slaap- of eetkamer.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken