Interieuradvies Sale & Acties

Koopzondag:
30 augustus 2020
12.00-17.00 uur

Ook voor een passend advies, maak gerust een afspraak.

Afspraak maken

Koopzondag:
30 augustus 2020
12.00-17.00 uur

Ook voor een passend advies, maak gerust een afspraak.

Afspraak maken

Jouw woonkamer, helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen vind je bij ons...

Afspraak maken

Wandmeubelen

Wandmeubelen zijn een belangrijk onderdeel van je inrichting. Vaak niet alleen heel praktisch, ook echt een eyecatcher in je woonkamer.

Bij ons kun je verschillende mogelijkheden komen bekijken, of misschien eerst eens je wensen uitspreken zodat wij kijken wat een geschikte oplossing is. Want voor iedere woonkamer is wel iets te realiseren, van groot tot klein. We zijn ervan overtuigd dat we voor jou de juiste kast of boekenkast, of het meest ideale dressoir of tv-meubel kunnen vinden.

Kom je inspiratie bij ons opdoen?

Er is veel mogelijk met wandmeubelen.

Veel meer dan je denkt. En voor iedere woonkamer hebben we wel een idee. Meer weten? Maak dan een afspraak voor een passend interieuradvies.

Maak een afspraak

Dressoirs? Boekenkasten?
TV meubelen?

In onze showroom staan verschillende stijlvolle ontwerpen.

Onze showroom

Welk wandmeubel past bij jou?

Voor onze wandmeubelen geldt: geen indeling is te gek. In elke soort, maat en kleur is een geschikte wandkast te vinden. Van boekenkasten tot dressoirs die in losse elementen aan de muur worden bevestigd. Voor in de woonkamer, op kantoor of als opberger in de slaapkamer.

 Onze wandmeubelen worden op maat gemaakt. Jij bepaalt hierbij zelf de kleuren, materialen en afwerkingen. Kies voor één grote kast of stel zelf je ideale wandmeubel samen voor een speelse compositie aan de muur.

Onze collectie bestaat uit kwaliteitsmerken als  Interstar, Pastoe, Pilat & Pilat en Spectrum. Uniek design in een eigentijds jasje. Online tonen we een greep uit onze collectie.

 Bekijk onze boekenkasten, dressoirs, sidetables en kasten op maat voor meer wooninspiratie. Of bezoek onze showroom in Hengelo, waar je het complete assortiment kunt bekijken en wij je graag helpen met persoonlijk advies.

Direct interieuradvies

Weet je al welke stijl je mooi vindt? En naar welke merken je voorkeur uitgaat? Vul dan ons stijlplan in dan koppelen wij je aan één van onze interieuradviseurs. Neemt maar 5min. in beslag.

Maak een afspraak

Wil je door ons gebeld worden voor het maken van een afspraak?
Geen probleem. Laat je telefoonnummer bij ons achter dan bellen we je.

Bel mij

Wil je met ons contact opnemen om een afspraak te maken?
Dat kan altijd. Bel ons op 074 – 29 13 126 of stuur een mail.

Mail sturen

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Afspraak maken