Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Wandlampen

Wandlampen zijn perfect voor in de hal, maar kunnen ook leuk staan als set in de woonkamer of slaapkamer. Om een donkere muur bij het interieur te betrekken of puur praktisch: boven de nachtkastjes.

Wij hebben een ruime collectie met design wandlampen van de merken Artemide en HAY. Fijn design en nóg betere kwaliteit. Op onze website zie je een greep uit het volledig assortiment. Bezoek onze showroom in Hengelo om meer te bekijken of voor advies op maat van onze woonexperts.

Welke wandlampen passen bij jou?

In onze collectie vind je wandlampen in verschillende maten, stijlen en kleuren. Leuk voor in een kleine ruimte, of om te combineren met onze vloerlampen en tafellampen. Weet je niet of de lamp van je keuze tot zijn recht komt in jouw woonstijl? Onze woonexperts kunnen een 3D-ontwerp voor je maken.

Naast het design, zijn ook de functionele mogelijkheden eindeloos. Wil je wandlampen die je op afstand kunt bedienen? Dimbaar licht? Of de mogelijkheid om zelf de lichttemperatuur van je lampen te bepalen? Lekker energiezuinig!

Onze collectie is zorgvuldig samengesteld. Brok Interieur en de merken die wij vertegenwoordigen staan garant voor topkwaliteit. Design meubilair waar je jarenlang plezier van hebt. Bekijk onze hoekbanken, relaxfauteuils en salontafels voor meer wooninspiratie.

 Op de website zie je slechts de highlights uit onze collectie. Wil je alles rustig bekijken en uitproberen of onze experts om persoonlijk advies vragen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Hengelo!

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken