Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Vloerlampen

Vloerlampen hebben een groot bereik en zijn de ultieme lichtbron voor je woonkamer, eetkamer of serre. Een echte blikvanger, zeker als je voor een design vloerlamp van Brok Interieur kiest! Kies uit merken als Artemide, Fatboy, HAY, Holland’s Licht en Pode, waarbij vorm en functie hand in hand gaat en wij je jarenlang woonplezier garanderen. Laat je online inspireren door een greep uit onze collectie of kom langs in onze woonwinkel in Hengelo. Hier laten we je graag alles zien en voorzien we je van passend advies.

Welke vloerlamp past bij jou?

Vloerlampen worden ook wel booglampen genoemd. Welke het best bij jou past is afhankelijk van waar hij komt te staan en van je woonstijl. Wil je een vloerlamp met kap of zonder kap? Moet het praktische werkverlichting zijn of sfeerverlichting? En voor welke kleuren en materialen ga je? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 Er zijn ook vloerlampen waarbij je de lichttemperatuur kunt bepalen. Dit werkt via de MyWhiteLight LED-technologie. Artemide heeft verlichting met deze functie. Hiermee zorg je niet alleen in een handomdraai voor sfeervolle verlichting, je bespaart ook energie.

In onze lampencollectie gaan design en kwaliteit hand in hand. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld door onze woonexperts. Je koopt met recht een unieke woonaccessoire waar je jarenlang plezier van zult hebben.  Bekijk onze tafellampen, hanglampen en wandlampen voor meer verlichting.

Op de website zie je een greep uit ons assortiment. Wil je de complete collectie zien en zelf ervaren? Je bent van harte welkom in onze showroom in Hengelo, waar we je ook graag van het juiste advies voorzien.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken