Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Tafellampen

Met tafellampen creëer je een gezellige sfeer in de woonkamer. Zet een tafellamp op je eettafel om sfeervol te dineren, naast de televisie als eyecatcher of op een bijzettafel om de zithoek extra sfeervol te maken. In ons assortiment vind je design tafellampen van bekende merken als Artemide, Fatboy, Pode en Pols Potten. Laat je op onze de website van Brok Interieur inspireren door verschillende modellen en mogelijkheden of bezoek onze woonwinkel in Hengelo voor een persoonlijk lichtadvies.

Welke tafellamp past bij jou?

Ben je op zoek naar sfeerverlichting of naar werkverlichting? Voor in de vensterbank, in de hal, in de zithoek of op je nachtkastje? Tafellampen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Van klassiek tot modern, perfect in vorm en functie. In onze collectie vind je voor elke woonstijl een unieke tafellamp.

Onze adviseurs helpen je ook graag met een advies op maat. We kunnen een persoonlijk lichtplan voor je opstellen, waarin we de juiste lamp op de juiste plek zetten. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen en budget.

De merken en producten van Brok Interieur zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en staan garant voor kwaliteit en jarenlang woonplezier. Wil je een mooie design combinatie kopen? Bekijk onze hanglampen, bijzettafels en dressoirs voor meer inspiratie.

Op de website tonen we slechts een deel van ons volledige assortiment. Kom naar onze showroom in Hengelo om de complete collectie te bekijken of voor lichtadvies op maat van onze woonexperts.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken