Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Hanglampen

Hanglampen zijn perfect voor boven de eettafel en ook in een hal met hoge plafonds komen ze goed tot hun recht. De hanglampen van Brok Interieur zijn niet alleen een goede lichtbron, maar ook een echte eyecatcher in je woning. En met A-merken als Artemide, Fatboy en HAY ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Bij bieden een breed assortiment: van klein tot heel groot en in elke gewenste kleur. Bekijk de online collectie of bezoek onze showroom in Hengelo voor meer design hanglampen.

Welke hanglamp past bij jou?

Hanglampen hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Moderne design hanglampen, industriële lampen en lampen in een landelijke stijl doen het goed. Qua materiaal zien we nog steeds veel glas en metaal, maar ook natuurlijke materialen als hout passen bij de trends van nu.

 Welke hanglamp bij jou past is afhankelijk van je leefstijl en woonwensen. Dit kan maatwerk zijn. Wij kunnen een 3D-ontwerp op maat voor je maken, waarin we passen lichtadvies geven.

Een hanglamp is niet alleen sfeervol en functioneel, maar voldoen ook aan de kwaliteitsvereisten voor goede verlichting. Kwaliteit en klasse ontmoeten elkaar in de collectie van Brok. Bekijk onze tafellampen, vloerlampen en wandlampen voor meer inspiratie.

Op de website tonen we slechts een greep uit onze volledige collectie, zodat je een goede indruk krijgt van de merken en mogelijkheden. Bezoek onze woonwinkel in Hengelo om meer te zien of om onze woonexperts om persoonlijk advies te vragen.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken