Hoera! We bestaan 90 jaar en dat vieren we. Lees hier meer!

Hoera! We bestaan 90 jaar en dat vieren we. Lees hier meer!

Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Verlichting

Een inrichting is niet af zonder de juiste en prettigste verlichting. Licht is namelijk heel bepalend voor de sfeer in huis.

Daarom kun je bij ons verschillende oplossingen vinden. Van mooie grote designlampen voor boven de eettafel of in de keuken, tot kleine designspotjes voor aan de muur. Want net als het licht, vinden wij ook het uiterlijk van groot belang. Ons assortiment aan designlampen is daarom uitgebreid, en daar zit voor ieder interieur wel iets tussen.

Kom gerust de mogelijkheden bij ons verkennen.

Ben je op zoek naar designverlichting?

Maar weet je niet welke lamen het moeten worden, of wat mooi zal staan? Maak dan een afspraak bij ons voor een passend advies.

Maak een afspraak

De juiste verlichting zorgt voor een fijne sfeer in huis.

In onze showroom tonen we je de opties.

Onze showroom

Welke lamp past bij jou?

Verlichting is de finishing touch voor je interieur. De ideale woonaccessoire om mee uit te pakken in een leuk design. Er zijn verschillende modellen: tafellampen, hanglampen, vloerlampen en wandlampen. Spot-on ontwerpen voor de juiste werk- of sfeerverlichting.

Ook de mogelijkheden in kleur en materiaal zijn eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor glas, RVS of voor kunststof. Wil je weten of bepaalde lampen tot hun recht komen bij jou thuis of heb je nog helemaal geen idee welke verlichting je wilt? Laat ons een 3D-ontwerp maken.

Onze A-merken zoals Artemide, FoscariniFatboy, Pode en Pols Potten staan garant voor vakkundig werk van de beste kwaliteit. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld door onze woonspecialisten. Maatwerk verlichting behoort ook tot de mogelijkheden.

 Op de website hebben we de highlights uit onze collectie voor je geselecteerd. Kom langs in onze woonwinkel in Hengelo om alles te bekijken en voor advies op maat. Je bent van harte welkom.

Een greep uit onze collectie:

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Onze merken

Afspraak maken