Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Salontafels

Een salontafel vormt het middelpunt van je zithoek. Onze design salontafels zijn echte blikvangers in de woonkamer.

Verfijnde ontwerpen van merken als Bert Plantagie, Montis, Spectrum.  Ga voor de moderne aanblik van glas, RVS of keramiek. Of kies voor een combinatie van hout en glas en mix het beste van beide materialen. Laat je online inspireren, bezoek onze showroom voor de complete collectie of neem contact op voor vragen over maatwerk en onderhoud.

Welke salontafel past bij jou?

Een mooie design salontafel gaat jaren mee. Het is dus goed om een weloverwogen keuze te maken. Komt de vorm tot zijn recht in jouw zithoek? Moet de tafel tegen een stootje kunnen omdat je kinderen hebt? Wat is de verhouding met de hoogte van je bank? We helpen je graag met onze kennis en expertise.

Bij Brok Interieur kun je de salontafel helemaal afstemmen op jouw persoonlijke woonwensen. Zo kies je uit tal van kleuren en bepaal je zelf het materiaal van het blad, de poten en het onderstel.

Kwaliteit staat uiteraard voorop, maar ook het gebruiksgemak is belangrijk bij je keuze voor een salontafel. Zo is glas en RVS makkelijk afneembaar en staat hout bekend om zijn robuuste karakter. Bekijk onze bijzettafels en eetkamertafels voor meer inspiratie.

Op de website tonen we slechts een deel van de collectie. Bekijk onze merken pagina om te zien of jouw favorite merk er bij staat. Bezoek onze woonwinkel in Hengelo om alle salontafels te bekijken.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken