Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Moderne eetkamertafels

Bij het kiezen van moderne eetkamertafels komen behoorlijk veel vragen kijken. De afmetingen, de materiaalkeuze en de kleur bijvoorbeeld.

En zoek je alleen een nieuwe tafel of moeten er ook bijpassende stoelen komen? Bekijk online een selectie van onze design eetkamertafels, van bekende merken als Arco, Artifort, Leolux, Pilat & Pilat en Bert Plantagie. Of bezoek de showroom van Brok Interieur in Hengelo om een keuze te maken op basis van persoonlijke smaak en deskundig advies.

Welke eetkamertafel past bij jou?

Een robuuste eetkamertafel van hout, een strakke RVS tafel, een ronde eettafel, ovaal, uitschuifbaar of in combinatie met een eetkamerbank? De mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw idee liever eerst uitgetekend zien? Wij kunnen een 3D-ontwerp voor je maken.

Onze eetkamertafels zijn maatwerk en worden helemaal naar wens gemaakt. Over de afmetingen hoef jij je dus geen zorgen te maken. Ook het materiaal bepaal je zelf. Zo kies je bijvoorbeeld uit hout, keramiek en HPL en uit verschillende beitskleuren, mat of in olie.

Brok Interieur verkoopt uniek design, van Nederlandse ontwerpers en van internationale merken die bekend staan om hun vakmanschap. Uniek in vorm, uitmuntend in functie. Bekijk onze armstoelen, eetkamerstoelen en krukken voor meer inspiratie voor de eetkamer.

 Op de website van Brok Interieur tonen we slechts een deel van ons volledige aanbod. Bekijk onze merken pagina om te zien of wij jouw favorite merk in huis hebben. Bezoek onze woonwinkel in Hengelo om meer eetkamertafels te bekijken en voor persoonlijk advies.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken