Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Bijzettafels

Bijzettafels kun je niet genoeg hebben! Deze multifunctionele woonaccessoire doet overal in huis dienst. Als set van meerdere tafeltjes in de zithoek, als nachtkastje, naast een lounge stoel of om een vaas of plant op te zetten.

Brok Interieur heeft een groot aanbod aan bijzettafels. Houten bijzettafels en van metaal, een ronde bijzettafel, vierkant of ovaal. Doe online inspiratie op, of bezoek onze woonwinkel in Hengelo om de complete collectie te bekijken.

Welke bijzettafel past bij jou?

In onze collectie vind je tal van verschillende bijzettafels. Je keuze is natuurlijk afhankelijk van de functie, maar ook van persoonlijke smaak. Ga je voor glas? Voor metaal? Of voor een bijzondere tub tafel van Design on Stock?  

Mixen & matchen kan ook. Combineer verschillende kleuren en materialen voor een speels effect. Of schuif het blad van een kleine bijzettafel deels onder dat van een groter exemplaar. Bekijk onze chaise longues, relaxfauteuils en lounge stoelen voor meer woonkamerinspiratie.

Bij Brok Interieur gaan kwaliteit en comfort hand in hand met vorm en functie. Uniek design van topmerken als Harvink, Leolux, Pode en Metaform.

Een nieuwe bijzettafel kopen? Op de website tonen we slechts een deel van ons aanbod. Wil je de complete collectie bekijken of persoonlijk advies van onze deskundigen inwinnen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Hengelo.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken