Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Poefs & Hockers

Poefs & Hockers zijn multifunctionele meubelstukken. Praktisch en veelzijdig inzetbaar. Als voetenbank, extra zitplek of als bijzettafeltje.

De poefs & hockers in ons assortiment zijn gemakkelijk te combineren. Met onze relaxfauteuils, hoekbanken en lounge stoelen bijvoorbeeld. Sommige modellen vormen samen met andere zitelementen een set, maar zijn ook los verkrijgbaar. Online zie je een deel van de collectie. Bezoek onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Welke poefs & hockers passen bij jou?

Poefs zijn er in vele soorten en maten. Met topmerken als Montis, Leolux en Arco vind je bij Brok Interieur altijd een model dat bij jouw zithoek past. Je idee liever eerst laten uittekenen? Wij kunnen een 3D-ontwerp voor je maken met advies over licht, kleur en interieur.

Je kunt onze poefs helemaal aanpassen op jouw persoonlijke smaak. Zo heb je de keuze uit verschillende hoogwaardige stoffen en leersoorten en zijn er tal van opties wat betreft de kleur, poten en de vulling.

Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd. Kwaliteit staat voorop. Onze poefs zijn makkelijk te verplaatsen, waarmee je steeds een andere look in je woonkamer creëert. De combinatie van deze veelzijdigheid en kwaliteit, maken het een meubel waar je jarenlang plezier van hebt.

Op de website van Brok Interieur hebben we een kleine selectie gemaakt van ons assortiment. Bekijk onze merken pagina om te zien of wij jouw favorite merk in huis hebben. Kom naar onze showroom in Hengelo en laat je verrassen door meer bijzondere interieur accessoires.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken