Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Eetkamerstoelen

Iedereen geeft zijn eigen invulling aan de eethoek. De keuze voor de juiste eetkamerstoelen is een combinatie van vorm en functie.

Je hebt ongetwijfeld al een beeld in je hoofd van het perfecte ontwerp, maar je bent het nog nergens tegengekomen. Op onze de website van Brok Interieur vind je een selectie van topmerken, die garant staan voor uniek en eigentijds design. Meer zien? Bezoek de showroom in Hengelo en ontdek de eindeloze mogelijkheden in kleur en stijl.

Welke eetkamerstoelen passen bij jou?

Eetkamerstoelen in een trendy kleur en design? Een stijlvolle leatherlook? Of wat dacht je van een eetkamerbank, waarmee je gemakkelijk vier personen aanschuift? Brok Interieur heeft een ruime selectie stoelen voor de eetkamer, die je zelf tot in de puntjes samenstelt.

Wil jij eetkamerstoelen met armleuningen of niet? Op wieltjes? Verchroomde stoelpoten of van hout? Bij Brok interieur kan je kiezen uit diverse merken, stijlen en bepaal de kleur. Ook de bekleding is maatwerk. Hierbij heb je de keuze uit verschillende stoffen, leersoorten of een combinatie van beiden.

Naast exclusief design, zijn ook comfort en kwaliteit selectiecriteria voor onze collectie. Alle stoelen zijn getest op kwaliteit en staan garant voor jarenlang zitplezier. Bekijk onze armstoelen, krukken en eetkamertafels voor meer inspiratie voor je eethoek.

Op de website tonen we een deel van onze collectie. Wil je het complete assortiment zien, voelen en zelf ervaren? Je bent van harte welkom om te komen proefzitten in onze woonwinkel in Hengelo!

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken