Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Armstoelen

Als eetkamerstoel, in de werkkamer of om bij te schuiven wanneer je veel visite hebt. Armstoelen zijn ideaal! Maak kennis met merken als Leolux, Arco, Artifort , Bert Plantagie en Montis.

Stoelen waarbij het comfort van de armleuning hand in hand gaat met hoogwaardige kwaliteit en stijlvol design. Ontdek een deel van ons assortiment online en bekijk de mogelijkheden in kleur, stijl en bekleding. Bezoek de woonwinkel in Hengelo voor meer advies en inspiratie.

Welke armstoel past bij jou?

Welke armstoel bij jou past is o.a. afhankelijk van de functie van de stoel. Wordt het een eettafelstoel? Een blikvanger in de hal? Een stoel voor aan je bureau? En het oog wil ook wat natuurlijk! Met ruim 70 verschillende topmerken, vind je bij Brok Interieur altijd de perfecte stoel.

Zelf ontwerpen kan ook. Je hebt niet alleen de keuze uit verschillende modellen en kleuren, ook de bekleding en afwerking laten we helemaal aan jou over. Kies uit diverse stoffen en bepaal welke armleuningen, poten en andere details de armstoelen moeten hebben.

Brok Interieur levert uniek meubilair van hoogwaardige kwaliteit. De merken in onze collectie staan garant voor superieur vakwerk en fijn design. Alle armstoelen zijn uitvoerig getest. Bekijk onze eetkamerstoelen, krukken en zitzakken voor meer inspiratie.

Online tonen we slechts een deel van de collectie. Bezoek onze showroom voor meer woonideeën en om alle mogelijkheden zelf te ervaren. We kunnen ook een 3D-ontwerp voor je maken, waarin we laten zien hoe meubels in jouw woonkamer tot hun recht komen.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken