Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Eetkamerstoelen

De mooiste designstoelen vind je bij ons, in onze showroom. We hebben ze van allerlei vooraanstaande merken staan, dus kom gerust langs om ze te bewonderen en vooral ook uit te testen.

Want ook al ben je misschien op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen, onze collectie is groot en soms zijn er meer oplossingen dan je denkt. Zo hebben we ook barkrukken staan, armstoelen, poefs, hockers en meer. En dat allemaal van mooie merken als Leolux, Arco, Artifort en Montis. We helpen je graag in je zoektocht door je rond te leiden en te adviseren.

Kom je bij ons proefzitten?

Eindelijk die mooie eetkamerstoelen gevonden…

Is dat wat je wil? Maak dan een afspraak bij ons voor een passend interieuradvies. We helpen je graag bij jouw zoektocht!

Maak een afspraak

Eetkamerstoelen in alle soorten en maten, wij hebben ze staan.

Kom inspiratie opdoen!

Onze showroom

Welke stoelen passen bij jou?

Eetkamerstoelen in een uniek design, bijpassende poefs & hockers of iconische Fatboy zitzakken? Bij Brok Interieur vind je altijd het zitcomfort dat bij jou past. Je kunt onze stoelen tot in de puntjes zelf samenstellen en wij kunnen je idee ook uittekenen in een 3D-ontwerp. Hierin geven we advies over licht, kleur en styling.

 Onze stoelen zijn niet alleen vakwerk, maar ook maatwerk. Kies uit verschillende opties voor kleur, materiaal, vulling en afwerking. Voor de armleuningen bijvoorbeeld, de poten en de bekleding. We bieden een ruim assortiment met hoogwaardige stoffen en leersoorten.

Onze stoelen zijn uitvoerig getest op kwaliteit. In de collectie vind je ook stoelen die een ergonomische zithouding ondersteunen. Onze woonexperts geven je hier graag meer advies over.

 Bekijk onze armstoelen, krukken en lounge stoelen voor meer wooninspiratie of bezoek onze showroom in Hengelo. Hier helpen we je graag aan het juiste advies en uiteraard mag je ook vrijblijvend komen proefzitten!

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Afspraak maken