Interieuradvies Sale & Acties

Koopzondag:
30 augustus 2020
12.00-17.00 uur

Ook voor een passend advies, maak gerust een afspraak.

Afspraak maken

Koopzondag:
30 augustus 2020
12.00-17.00 uur

Ook voor een passend advies, maak gerust een afspraak.

Afspraak maken

Jouw woonkamer, helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen vind je bij ons...

Afspraak maken

Eetkamerstoelen

De mooiste designstoelen vind je bij ons, in onze showroom. We hebben ze van allerlei vooraanstaande merken staan, dus kom gerust langs om ze te bewonderen en vooral ook uit te testen.

Want ook al ben je misschien op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen, onze collectie is groot en soms zijn er meer oplossingen dan je denkt. Zo hebben we ook barkrukken staan, armstoelen, poefs, hockers en meer. En dat allemaal van mooie merken als Leolux, Arco, Artifort en Montis. We helpen je graag in je zoektocht door je rond te leiden en te adviseren.

Kom je bij ons proefzitten?

Eindelijk die mooie eetkamerstoelen gevonden…

Is dat wat je wil? Maak dan een afspraak bij ons voor een passend interieuradvies. We helpen je graag bij jouw zoektocht!

Maak een afspraak

Eetkamerstoelen in alle soorten en maten, wij hebben ze staan.

Kom inspiratie opdoen!

Onze showroom

Welke stoelen passen bij jou?

Eetkamerstoelen in een uniek design, bijpassende poefs & hockers of iconische Fatboy zitzakken? Bij Brok Interieur vind je altijd het zitcomfort dat bij jou past. Je kunt onze stoelen tot in de puntjes zelf samenstellen en wij kunnen je idee ook uittekenen in een 3D-ontwerp. Hierin geven we advies over licht, kleur en styling.

 Onze stoelen zijn niet alleen vakwerk, maar ook maatwerk. Kies uit verschillende opties voor kleur, materiaal, vulling en afwerking. Voor de armleuningen bijvoorbeeld, de poten en de bekleding. We bieden een ruim assortiment met hoogwaardige stoffen en leersoorten.

Onze stoelen zijn uitvoerig getest op kwaliteit. In de collectie vind je ook stoelen die een ergonomische zithouding ondersteunen. Onze woonexperts geven je hier graag meer advies over.

 Bekijk onze armstoelen, krukken en lounge stoelen voor meer wooninspiratie of bezoek onze showroom in Hengelo. Hier helpen we je graag aan het juiste advies en uiteraard mag je ook vrijblijvend komen proefzitten!

Direct interieuradvies

Weet je al welke stijl je mooi vindt? En naar welke merken je voorkeur uitgaat? Vul dan ons stijlplan in dan koppelen wij je aan één van onze interieuradviseurs. Neemt maar 5min. in beslag.

Maak een afspraak

Wil je door ons gebeld worden voor het maken van een afspraak?
Geen probleem. Laat je telefoonnummer bij ons achter dan bellen we je.

Bel mij

Wil je met ons contact opnemen om een afspraak te maken?
Dat kan altijd. Bel ons op 074 – 29 13 126 of stuur een mail.

Mail sturen

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Afspraak maken