Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Draaifauteuils

Ultiem ontspannen doe je in een draaifauteuil! De perfecte stoel voor je zit-, lees- of televisiehoek die comfortabel zitten combineert met de dynamiek van beweging.

En de mogelijkheid om de zitting en rug te verstellen maken het de perfecte loungestoel, die je helpt om een ergonomische zithouding aan te nemen. Brok Interieur heeft een ruime selectie aan draaifauteuils. In verschillende kleuren, stijlen en van merken die zich onderscheiden zich met een eigentijds design.

Welke draaifauteuil past bij jou?

Een draaifauteuil past in elke zithoek en geeft je interieur een fraai accent. Er zijn verschillende soorten en maten. Zo zijn sommige modellen in hoogte verstelbaar, andere draaifauteuils hebben een ingebouwde voetenbank, om de perfecte relaxstoel te creëren.

Bij Brok Interieur stem je jouw designstoel helemaal tot in de puntjes af op je persoonlijke wensen. Zo kies je zelf de bekleding: diverse stoffen of leersoorten, hebben we een ruime keuze in kleuren (multicolor kan ook) en bepaal je de afwerking ook helemaal zelf.

Alle fauteuils in de collectie van Brok Interieur zijn uitvoerig getest voordat wij ze aan ons assortiment hebben toegevoegd. Comfort en kwaliteit gaan hand in hand. Bekijk onze poefs & hockers om een voetenbank te vinden voor je draaistoel.

Op onze website vind je slechts een greep uit onze collectie. Bezoek de showroom van Brok Interieur in Hengelo om het volledige aanbod aan designfauteuils te bekijken en zelf te ervaren. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom om te komen proefzitten!

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken