Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Luxe fauteuils

Een luxe fauteuil kan een hele mooie aanvulling zijn op je interieur, en wij helpen je graag verder de mooiste design fauteuil voor jouw woonkamer uit te kiezen.

Een luxe fauteuil is niet zomaar een stoel, het is de meest rustgevende stoel van het huis. Vandaar dat ze tegenwoordig vaak de naam ‘relaxfauteuils’ meekrijgen. Dat geeft precies aan waar de luxe fauteuils voor bedoeld zijn: om in te relaxen. Verschillende modellen in uiteenlopende kleuren en materialen staan in onze showroom opgesteld om uitgetest te worden. Een breed assortiment van vooraanstaande merken.

Kom je bij ons proefzitten?

Een design fauteuil in jouw woonkamer?

Dat gaat ongetwijfeld prachtig staan. Maak een afspraak bij ons voor een passend interieuradvies, dan helpen we je bij je keuze.

Maak een afspraak

We hebben verschillende soorten fauteuils in onze showroom staan.

Kom je proefzitten?

Onze showroom

Welke fauteuil past bij jou?

Ben je op zoek naar een relaxfauteuil of naar een draaifauteuil? Een klassiek model van leer of een loungestoel van stof? En wellicht zoek je een fauteuils met extra features, zoals een ingebouwde voetenbank of een verstelbare rugleuning? In onze collectie vind je diverse kleuren, stijlen en afwerkingen.

 Met de eindeloze mogelijkheden, stel je zelf je designstoel op maat samen. Onze woonexperts kunnen jouw idee ook vrijblijvend

Onze fauteuils zijn uitvoerig getest op kwaliteit en comfort voordat ze aan het Brok assortiment zijn toegevoegd. Merken als Conform, Leolux, Pode en Design on Stock staan garant voor jarenlang woonplezier.

 Bekijk de stoelen, salontafels en bijzettafels voor meer woonkamerinspiratie. Op de website tonen we een greep uit de collectie, bezoek onze showroom in Hengelo en alles te zien en zelf te ervaren.

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Afspraak maken