Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Zitbanken

Echt Nederlands design in je zithoek? Van merken als Pode, Gelderland en Harvink. Of een model met internationale allure?

Bij de zitbanken van Brok hoef je nooit te kiezen tussen comfort en design. Die gaan hand in hand in onze collectie. Verfijnd vakwerk met oog voor detail. Kies je voor leer of voor stof? En welke kleur past het best bij jouw woonstijl? Laat je online inspireren of breng een bezoek aan onze showroom en sta versteld van de mogelijkheden.

Welke zitbank past bij jou?

Een driezitter met hoofdsteunen, een luxe zitgroep, een comfortabele loveseat of een compacte tweezitter. De perfecte bank moet passen bij je leefomgeving.  Brok Interieur heeft een ruime collectie zitbanken, waardoor er altijd een model is dat bij jou past.

Onze banken zijn eigentijds en een tikkeltje eigenzinnig. Kies voor de traditionele combinatie van een tweezitter en een driezitter of maak optimaal gebruik van de ruimte met een hoekbank. Je eigen hoekbank samenstellen kan ook. Hierbij kies je zelf het ontwerp, de zitelementen, kleur(en) en bekleding.

Kwaliteit en comfort komen samen in ons assortiment. Alle zitbanken zijn uitgebreid getest voordat ze aan de collectie worden toegevoegd. Bekijk onze hoekbanken, chaise longues en bijzettafels voor meer woonkamerinspiratie.

Op de website van Brok tonen we slechts een deel van de collectie. Bezoek onze woonwinkel in Hengelo om alle zitbanken te zien en te testen. Specifieke woonwensen? Onze experts kunnen een 3D-ontwerp maken met advies over licht, kleur en interieur.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken