Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Chaise Longues

Chaise longues worden ook wel ‘daybeds’ genoemd. Dé relaxsofa bij uitstek, met een open silhouet.

Onze chaises longues zijn uit te bouwen tot hoekbank, maar zijn los ook ware pronkstukken voor in je woonkamer, hal of serre. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Leolux en Montis of kies voor betaalbaar design van Design on Stock en Pode. Laat je op de website inspireren, bezoek onze showroom of laat een 3D-ontwerp maken met persoonlijk interieuradvies.

Welke chaise longue past bij jou?

Een chaise longue kopen om je woonkamer mooi aan te kleden? Of ben je op zoek naar een comfortabele loungebank waarin je lekker kan relaxen? Als uitbreiding op een modulaire bank, losse chaise longues, met verstelbare rug en in elke gewenste kleur.  De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Met de combinatie van een chaise longue en modulaire zitelementen kun je diverse opstellingen creëren en telkens een nieuwe twist aan je inrichting geven. Laat je idee uitwerken in een 3D-ontwerp en kies zelf de bekleding, zitting, het frame en de afwerking.

De details maken het design. Onze collectie is met oog voor detail samengesteld. Kwaliteit en comfort staan voorop, alle meubelen worden aan een kwaliteitscheck onderworpen voordat wij ze aan onze collectie toevoegen.

Op de website van Brok Interieur tonen we slechts een klein overzicht van de collectie. Bekijk onze zitbanken, poefs & hockers en salontafels voor meer woonkamerinspiratie of kom langs in onze winkel in Hengelo om het complete assortiment te bekijken.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken