Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Design banken

Wanneer je op zoek bent naar design banken, dan zit je goed bij Brok Interieur. 

Verschillende modellen in uiteenlopende kleuren en materialen staan in onze showroom opgesteld om uitgetest te worden. Denk aan design banken van merken als Artifort, Gelderland, Montis en Leolux. Een breed assortiment aan zitcombinaties van vooraanstaande merken.

Kom je proefzitten bij ons in de showroom? Onze interieuradviseurs helpen je graag!

Ben je op zoek naar een nieuwe bank?

En wil je graag weten welke het mooist in jouw interieur zal staan? Maak dan een afspraak bij ons voor een passend interieuradvies.

Maak een afspraak

Benieuwd naar onze collectie banken?

Kom een kijkje nemen in onze showroom.

Onze Showroom

Welke design bank past bij jou?

De perfecte bank moet bij je woonstijl passen. Hou je van een moderne design bank? Of zoek je een loungebank waar je lekker in kunt neerploffen? Een gezellige tweezitter of een complete leefhoek met verschillende zitelementen? In onze collectie vind je voor elke woonwens een passende bank.

Er zijn tal van mogelijkheden in kleur, vorm en materiaal. Wij hebben een uitgebreid assortiment met stoffen en leren in diverse kleuren. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Hierbij kunnen onze woonexperts jouw ideeën uittekenen in een 3D-ontwerp.

Comfort en kwaliteit staan voorop bij Brok Interieur en bij de merken die wij vertegenwoordigen. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op hun vakmanschap en unieke design. Bekijk onze hoekbanken, zitbanken en chaise longues en vind bank die bij jou past.

Op onze website tonen we slechts een greep uit onze volledige banken collectie. Wil je meer zien of een bank op maat laten ontwerpen? Je bent van harte welkom om te komen proefzitten in onze showroom in Hengelo!

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs Maak een afspraak

Afspraak maken