Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Dagje woonboulevard? Kom een dagje kijken bij Brok Interieur

Een dagje naar een woonboulevard kan ook een leuk uitje zijn. Vaak zijn er veel winkels waar je terecht kunt om meubels en alles wat nodig is voor de inrichting van je woning, te bekijken, uitproberen en kopen. Doorgaans kun je er ook nog een hapje eten of wat drinken zodat je er een gezellig uitje van maakt.

Alles voor je woning bij één aanbieder
Ook in Hengelo kun je natuurlijk naar de woonboulevard, maar Brok Interieur is gevestigd in het centrum van Hengelo. In een gebouw dat drie verdiepingen telt vind je diverse woninginrichters waaronder Brok Interieur. Brok heeft twee verschillende afdelingen, te weten Brok Wonen & Textiel en Brok Slapen. Beide zaken zitten naast elkaar dus je bent zo van de ene op de andere plek. Zeker handig als je een geheel huis wilt inrichten want dan hoef je daarvoor maar naar één woninginrichter toe.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Op zoek naar een woonwinkel?

Dan ben je aan het juiste adres bij Brok Interieur want bij ons kun je ongelooflijk veel inspiratie op komen doen. En ook als je advies nodig hebt kun je bij ons terug, heel goed zelfs. Maak gerust een afspraak zodat we je kunnen helpen met het inrichten van jouw huis!

Afspraak maken

Interieuradvies op maat

In de winkels van Brok Interieur op de woonboulevard kun je terecht om meubels, vloerdecoratie, raamdecoratie en accessoires te bewonderen en uit te proberen. Onze medewerkers staan uiteraard altijd klaar om je advies te geven als je er zelf niet goed uitkomt. Wil je graag een nieuwe inrichting voor je huis dan kun je bij ons ook terecht voor een interieuradvies op maat. Onze adviseurs houden daarbij rekening met jouw wensen en wat jij graag wilt hebben. Daarbij maken ze een passend advies. Dit advies is gratis en vrijblijvend dus je kunt het altijd laten maken.

Neem contact met ons op bij vragen
Heb je iets moois gezien op de website van Brok, maar wil je meer weten over een bepaald artikel of heb je bijvoorbeeld vragen over het bestellen, betalen of leveren? Neem dan altijd even contact met ons op. Dit doe je door ons te bellen of te mailen met een medewerker. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken