Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Woninginrichting veranderen? Kies voor een professionele woninginrichter

Ben je op zoek naar nieuwe (Dutch Design) meubels omdat de oude wel aan vervanging toe zijn? Of heb je een andere woning gekocht of gehuurd? Dan wil je immers wel iets kopen dat je leuk vindt en dat ook nog eens binnen het budget past. Hiermee richt je dan je woning in op de manier die bij jou past en waar je veel plezier aan hebt.

Informeer naar de mogelijkheden

Wij van Brok zijn gespecialiseerd in het inrichten van woningen. Kun je wel wat hulp gebruiken op dat gebied dan is het altijd wijs er een specialist bij te halen. Bij Brok Interieur vind je diverse experts die je kunnen helpen met de woninginrichting. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is op dat gebied? Bel of mail ons dan even zodat je met een van onze medewerkers contact krijgt. Je kunt ook het contactformulier invullen dat je op de website vindt. Dan nemen wij na ontvangst contact met jou op om je advies te geven.

“Voel je welkom om bij ons inspiratie op te komen doen. We zien je graag.”

– Team Brok Interieur

Laat je het ontwerpen van jouw nieuwe interieur graag aan ons over?

Simpelweg omdat je het niet weet, of omdat je advies van onze experts wel goed kunt gebruiken? Of omdat je wel weet wat je mooi vindt, maar niet weet hoe je daar een interieur mee inricht? Wij ontwerpen graag voor je. Maak een afspraak om jouw droominrichting met ons te realiseren!

Afspraak maken

Laat een advies op maat en in 3D maken

Even langskomen in onze winkel is natuurlijk altijd goed. Klanten zijn van harte welkom in onze winkel. Onze medewerkers kunnen je precies uitleggen wat er kan en een afspraak voor je maken om op huisbezoek te komen. Tijdens dit bezoek bekijken ze de woning en spreken met jou door wat jij wilt en wat je voor ogen hebt. Op basis daarvan kunnen zij een 3D advies op maat maken, waarmee jij met de inrichting van de woning kunt beginnen.

Maak je hele woninginrichting bij ons compleet

Het advies is altijd vrijblijvend en het kost je niets. Het is gewoon een stukje service van onze kant. Wil je er niet verder mee of er liever nog een nachtje over slapen? Dan kan dat natuurlijk altijd. Vind je het wel een geslaagd advies dan raden we je zeker aan een kijkje te komen nemen in de showroom om daar trendy meubels en accessoires uit te zoeken die bij het advies horen. Vind je iets anders tijdens het uitzoeken onverhoopt toch mooier? Dan proberen we dit uiteraard in het gegeven advies in te passen. De klant is immers koning en we bieden je graag deze service.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Afspraak maken