Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Wij zijn Brok Interieur

Niet alleen de prachtige designmeubelen die we in onze winkel hebben staan zorgen voor een fijne winkelervaring. Ons professionele team dat al lange tijd samenwerkt, zal altijd zorgen voor een hartelijk welkom en het advies waarnaar je op zoek bent.

Doordat we allemaal al flink wat jaren werkzaam zijn bij Brok Interieur, kunnen we inmiddels wel zeggen dat we behoorlijk op elkaar zijn ingespeeld. We hebben stuk voor stuk veel ervaring binnen ons vakgebied en iedereen heeft zo zijn eigen specialisme.

Meer weten over onze teamleden? Klik op de profielen hieronder.

Nu & Toen

Eigenaren Astrid, Ruurd en Jeffrey hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Samen met het team van ontwerpers, adviseurs en specialisten staan ze voor iedere klant klaar.

En of je nu op zoek bent naar enkel een bank of stoel en daarom wat inspiratie op komt doen bij Brok, of een mooi ontwerp nodig hebt voor je nog te bouwen huis, er wordt altijd met je meegedacht. Deze visie wordt al jaren nagestreeft en is ooit begonnen bij Frans Brok, oprichter van Brok Interieur.

In 1932 startte hij zijn eigen meubelmakerij en de eerste meubelen werden verkocht aan familie, vrienden en bekenden. Er kwamen steeds meer opdrachten en het werk stapelde zich op.

Frans Brok ging van meubelmakerij naar meubelwinkel en naast zijn eigen gemaakte meubelen begon hij ook met de verkoop van fabrieksmeubelen, zeil, tapijten en gordijnen. Door grote opdrachten en goede mond-tot-mondreclame groeide het bedrijf.

Nieuwe personeelsleden, stoffeerders en meubelmakers werden aangenomen om aan de vraag naar meubelen te kunnen voldoen. Zoon Gerard trad in 1965 in dienst bij zijn vader. Een aantal jaren later, in 1976 trad zoon Jeroen in dienst bij het bedrijf. In datzelfde jaar nam vader Frans Brok afscheid, de zaak was in goede handen.

“Het is nog altijd één grote familie.”

Jeroen Brok zette uiteindelijk het bedrijf voort en heeft er o.a. voor gezorgd dat Brok Interieur de winkel is die vandaag de dag te bezoeken is. Door in 2004 de winkel flink te verbouwen en daarmee meer ruimte voor designmeubelen te realiseren, heeft hij Brok Interieur naar een volgend niveau weten te tillen.

In 2019 nam hij afscheid en sindsdien staan Astrid, Ruurd en Jeffrey aan het roer. Ja en ook al is hun achternaam niet Brok, na bij elkaar ruim 65 jaar aan ‘Brok-ervaring’, zijn zij samen met het vertrouwde Brok Team nog altijd één grote familie.

Interieuradvies: Onze werkwijze

1 Kennismaking Mét koffie en een petit four.

2 Jouw wensen bespreken Bij ons in de winkel of bij jou thuis.

3 Onze oplossing Een ontwerp of advies.

4 Bestelling en levering En plaatsing. Tot in de puntjes verzorgd.

Direct interieuradvies

Wil je door ons gebeld worden voor het maken van een afspraak?
Geen probleem. Laat je telefoonnummer bij ons achter dan bellen we je.

Bel mij

Wil je met ons contact opnemen om een afspraak te maken?
Dat kan altijd. Bel ons op 074 – 29 13 126 of stuur een mail.

Mail sturen

Navigeer naar Brok Interieur
Dit is ons adres: Drienerstraat 47, Hengelo

Route

Onze merken

Afspraak maken