Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Vloerbedekking Enschede

Is de vloer van uw woonkamer, slaapkamer, hal of andere ruimte in huis toe aan vervanging? Of wilt u graag een nieuwe look creëren? Een vloerbedekking voelt warm en comfortabel aan, heeft een hoge isolatiewaarde en is weer helemaal terug van weggeweest! Brok Interieur is specialist in tapijten en andere vloeren. U vindt onze woonwinkel in het hart van Twente, waar we u graag voorzien van passend advies op maat. Onze specialisten komen de vloerbedekking in Enschede leggen voor u.

In ons assortiment vindt u hoogwaardige merken zoals Desso en Parade. Het zijn stuk voor stuk tapijten waar u jarenlang plezier van heeft. De verschillende kleuren en designs maken ze namelijk niet alleen een lust voor uw voeten, maar ook voor uw ogen! Bezoek onze 3.000 m2 ruime showroom om de voordelen zelf te zien er ervaren. Onze woonexperts verwelkomen u met een bakje koffie en helpen u met het maken van de juiste keuze.

Woonwinkelen in Twente

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Twente is en blijft natuurlijk de fijnste plek om te wonen! Onze showroom is gevestigd aan de Drienerstraat 47, in het centrum van Hengelo. Dit is op slechts een kwartiertje rijden van Enschede. Voor de deur zijn goede parkeergelegenheden en op zondag is dit gratis.

Onze openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en elke laatste zondag van de maand zijn we tussen 12:00 en 17:00 uur geopend. In dit laatste geval openen wij alleen op afspraak onze deuren.

Een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze showroom kan eventueel ook in de avonduren. Hierin denken we graag met u mee. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

✓ Unieke vloerbedekkingen in verschillende soorten en maten

✓ 3.000 m2 ruime showroom, op slechts 15 minuten rijden vanaf Enschede

✓ Meubels, vloeren, raamdecoratie en meer

✓ Deskundig woonadvies op maat

✓ Voor de deur parkeren

De voordelen van een vloerbedekking

Veel mensen in Enschede zijn nog steeds gecharmeerd van de warme uitstraling van tapijt. Logisch, want een vloerbedekking biedt vele voordelen! Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende kleuren en designs, zodat er altijd wel een vloer is die perfect past bij jouw woonstijl. Een tapijt voelt zacht en comfortabel aan en heeft als bijkomend voordeel ook een hoge isolatiewaarde. Dit betekent dat u de warmte ‘s winters binnenhoudt en de temperatuur in huis op warme dagen minder snel zal oplopen. Hiermee bespaart u de nodige kosten voor verwarming en airconditioning.

Naast vloerbedekkingen, vindt u in onze woonwinkel ook kleden en andere mogelijkheden voor een nieuwe vloer in huis. Van PVC bijvoorbeeld of van vinyl. En Brok Interieur is allround als het om wonen gaat. Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van wonen, slapen en raamdecoratie. Van banken, tafels en bedden tot woon- en slaapaccessoires op maat. U bent van harte welkom voor een bakje verse koffie en gratis woonadvies!

Reviews uit Hengelo

“Heel goed geholpen. Ook advies in huis gehad……heel prettig. Niet opdringerig. Goed bereikbaar voor vragen.”
“We werden prettig geholpen. Kregen de informatie die we vroegen”
“Goede uitleg en advies bij aankoop , goede service en levering .”

Onze showroom bezoeken vanuit Hengelo? Routekaart

Afspraak maken