Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Vloerbedekking Almelo

Uw oude vloerbedekking vervangen? Of wilt u een compleet andere look in huis? Bij Brok Interieur vindt u de nieuwste kleuren, designs en trends op het gebied van tapijten. Onze woonspecialisten voorzien u gratis en vrijblijvend van advies op maat en komen de vloerbedekking in Almelo leggen. Hiermee bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een mooi en strak eindresultaat. Laat u online inspireren of bezoek onze ruime showroom, waar u alles vindt voor uw interieur.

Wij leveren vloerbedekkingen van de merken Desso en Parade, die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Of u nou voor hoogpolig, laagpolig of een middenweg kiest: wij garanderen jarenlang plezier van uw nieuwe vloer. En bijkomend voordeel van een vloerbedekking is dat dit de meest comfortabele keuze in zijn soort in, voor warme voeten en een hoge isolatiewaarde!

Woonwinkelen bij Brok Interieur

Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl

Brok Interieur is een design woonwinkel in het centrum van Hengelo. U vindt ons aan de Drienerstraat 47, op een kleine 25 minuten rijden vanuit Almelo. Voor de deur is parkeergelegenheid en op zondag is dit gratis.

 

Op maandag zijn we gesloten. Dinsdag t/m vrijdag is onze showroom tussen 10:00 en 18:00 uur te bezoeken. Op zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. En elke laatste zondag van de maand openen we onze deuren tussen 12:00 en 17:00 uur, mits u een afspraak inplant voor een bezoek.

Wilt u er zeker van zijn dat onze woonexperts tijd hebben om u van persoonlijk advies te voorzien? Maak ook in dat geval een afspraak. Dit kan eventueel ook in de avonduren, buiten de reguliere openingstijden om. Wij zorgen voor een warm onthaal en een vers bakje koffie of thee.

✓ Unieke vloerbedekkingen in verschillende kleuren en designs

✓ 3.000 m2 ruime showroom op een kleine 25 minuten rijden vanaf Almelo

✓ Ook tapijten en karpetten

✓ Wij komen de vloerbedekking in Almelo leggen

✓ Voor de deur parkeren

De voordelen van een vloerbedekking

De vloerbedekking is terug van weggeweest. Waar hij sinds de jaren 90 een tijdje ‘out of style’ was, verkiezen steeds meer mensen het warme tapijt weer boven hout of PVC. En dat is niet zo gek, een vloerbedekking biedt namelijk vele voordelen. We hebben ze voor u op een rij gezet.

● Warm en comfortabel voor uw voeten
● Een vloerbedekking heeft een hoge isolatiewaarde, waarmee u energie bespaart
● Ons brede assortiment zorgt ervoor dat u altijd wel een tapijt vindt dat bij uw woonstijl past
● Een vloerbedekking werkt schokdempend
● Onze tapijten zijn van hoogwaardige kwaliteit en garanderen jarenlang woonplezier

Naast vloerbedekkingen, vindt u in onze showroom ook kleden en karpetten. En om uw interieur helemaal compleet te maken kunt u bij ons ook woonwinkelen voor design meubilair, bedden, matrassen en raamdecoratie. Onze specialisten hebben professionele kennis en ervaring binnen hun vakgebied en kunnen u allround adviseren. U bent van harte welkom voor een vers bakje koffie of thee en gratis woonadvies!

Reviews uit Hengelo

“Heel goed geholpen. Ook advies in huis gehad……heel prettig. Niet opdringerig. Goed bereikbaar voor vragen.”
“We werden prettig geholpen. Kregen de informatie die we vroegen”
“Goede uitleg en advies bij aankoop , goede service en levering .”

Onze showroom bezoeken vanuit Hengelo? Routekaart

Afspraak maken