Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Zonwering

Zon en licht in huis is natuurlijk heel fijn, zeker wanneer het voorjaar begint kunnen we daar flink van genieten. Maar soms kan het ook wel eens onhandig zijn, of gewoon niet gewenst. En dan hebben we zonwering.

Er is van alles mogelijk. Gordijnen bijvoorbeeld, verduisterend of juist mooi transparant. Maar welke stijl, kleur en dikte? Het roept allemaal vragen op die van belang zijn en waar we je graag bij helpen. We komen bij je langs voor het opmeten van de maten zodat je nieuwe gordijnen perfect passen in je interieur.
Welke vorm van textiel het ook wordt, de mogelijkheden zijn eindeloos en daarom is het goed om bij ons te komen verkennen en advies te krijgen van onze adviseurs.

Gordijnen maken je interieur af, laat je door ons inspireren.

Dus stap gerust onze winkel binnen om rond te neuzen tussen alle gordijnen uit ons grote assortiment. Bij vragen kunnen we je dan direct helpen. Heb je advies nodig? Maak dan gerust een afspraak met een van onze adviseurs. We helpen je graag verder met jouw droominterieur!

Maak een afspraak

Gordijnen kunnen je woning nóg meer aankleden.

Kom langs in onze showroom om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze Showroom

Welke zonwering past bij jouw huis?

Of je nu op zoek bent naar binnenzonwering of shades voor buiten: bij Brok Interieur vind je altijd passende raamdecoratie. Er is een uitgebreide keuze in stoffen, in een kleurenpalet van wel 800 kleuren, en er zijn verschillende transparanties mogelijk: van transparant tot verduisterend.

 Je hebt de keuze uit verschillende modellen en bedieningsmogelijkheden, waaronder ook kindvriendelijke versies, en de zonwering is goed te combineren met onze andere raamdecoratie. Met gordijnen, shutters, shades of jaloezieën bijvoorbeeld.

Vooraanstaande merken als Jasno Shutters, Luxaflex, Sunway en onze eigen Brok Huiscollectie staan garant voor de beste zonwering en de nieuwste technieken. Toe te passen in standaardramen maar ook in afwijkende raamvormen zoals ronde of schuine ramen.

 Op de website hebben we een greep uit onze collectie geselecteerd. We laten je graag alles zien in onze woonwinkel in Hengelo, zodat je samen met onze woonexperts zelf de ideale zonwering kunt samenstellen.

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Onze merken

Afspraak maken