Hoera! We bestaan 90 jaar en dat vieren we. Lees hier meer!

Hoera! We bestaan 90 jaar en dat vieren we. Lees hier meer!

Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Koopzondagen 2023


29 oktober
26 november
17 december

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn terug van weggeweest. In een houtlook, een geweven patroon of in een trendy jeans design. Bij Brok Interieur vind je voor elke woonstijl een passende vloer.

Het grote voordeel van vinyl is dat het overal in huis gelegd kan worden, ook in vochtige ruimtes zoals de keuken en het toilet. En met merken als Ntgrate en Tarkett vloeren ben je bij ons verzekerd van uniek design en topkwaliteit. Bekijk de online collectie of bezoek onze showroom in Hengelo.

Een greep uit onze collectie

Welke vinyl vloer past bij jou?

Vinyl vloeren zijn kunststof vloerbedekking. Je creëert er simpel en snel een voordelige look-a-like vloer mee. Een industriële betonlook of een houtlook die niet van echt laminaat te onderscheiden is. Stijlvol zwart kan ook, voor op kantoor bijvoorbeeld. In ons assortiment vind je voor elke interieurwens een oplossing.

Een voordeel van vinyl is dat het vochtbestendig is, iets dat gebruik in de keuken of het toilet mogelijk maakt. Daarnaast is het makkelijk schoon te houden en heeft het een geluiddempende werking.

Bij Brok Interieur gaan kwaliteit en design hand in hand. Vinyl vloeren zijn een voordeligere optie dan parket, laminaat of beton maar daarom niet minder in kwaliteit. Onze merken en mensen staan garant voor vakwerk. We komen de vloer gratis inmeten.

 Bekijk ook onze PVC vloeren, vloerkleden en trapbekleding. Online tonen we een selectie van ons aanbod. Wil je meer zien of heb je vragen over vloeronderhoud? Bezoek onze showroom in Hengelo.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken