Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Trapbekleding

Wil je de trap een uitstraling geven die bij de rest van het huis past? Met onze trapbekleding heb je in no time een unieke trap in een fijn design. Want de collectie beperkt zich niet tot één kleur!

Je kiest uit verschillende mogelijkheden in materiaal en ontwerp en uit A-merken als Desso en Parade. Wij kunnen een traploper voor je maken of de complete trap bekleden. Laat je online inspireren en in onze winkel adviseren. Je bent van harte welkom in de showroom in Hengelo!

Welke trapbekleding past bij jou?

Wil je lekker hoogpolig tapijt aan je voeten? Geluiddempende trapbekleding? Of alleen een traploper? Wij geven je trap binnen een dag een compleet nieuwe look. Helemaal als nieuw. Naast bekleding, vind je in ons assortiment ook roedes in diverse soorten en maten.

Geen trap is hetzelfde, onze trapbekleding is maatwerk. De stoffeerders komen gratis inmeten bij jou thuis en kunnen je ook adviseren over de beste keuze qua kleur, stijl en materiaal.

 

Onze woonafdeling werkt met de beste tapijtmerken. De trapbekleding is geschikt voor intensief gebruik en staat garant voor jarenlang woonplezier. Bekijk onze tapijten, PVC vloeren en vinyl vloeren voor meer vloerbedekking.

Op onze website tonen we slechts een deel van ons aanbod, maar we kunnen ons voorstellen dat je het tapijt liever eerst ziet en zelf ervaart. Je bent van harte welkom in onze showroom in Hengelo, waar we je tevens van het juiste advies kunnen voorzien.

 

“Erg mooie woonwinkel met prachtig modern meubilair. Altijd deskundig advies met een glimlach.”
“Vlot én deskundig adviserend personeel. Met veel persoonlijke aandacht voor de klant.”
“Klantvriendelijk en uitstekende services. Een prachtige winkel met mooie design meubelen, gordijnen etc. Volledig wensgericht! Team Brok, bedankt!”

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken