Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Tapijt

Een goed tapijt gaat jaren mee, verbetert de isolatie van je woon- of slaapkamer en is natuurlijk lekker warm aan je voeten! Bij Brok Interieur weten we alles van vloerbedekkingen en tapijten.

We werken met de merken Desso en Van Besouw, die bekend staan om hun kwaliteit en geschikt zijn voor intensief gebruik. Laat je online inspireren door een greep uit de collectie of bezoek onze showroom in Hengelo om het gemak van onze tapijten zelf te ervaren.

Welk tapijt past bij jou?

Tapijt is leverbaar in oneindig veel kleuren, motieven en poolsoorten. Zoek je een decoratief kleed of wil je de complete vloer laten bedekken? Hoogpolig of laagpolig tapijt? Effen of met kleuraccenten? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Inmeten is gratis en indien gewenst, kunnen we ook de meubels voor je verplaatsen. Zo heb jij nergens omkijken naar en kun je binnen een dag genieten van je nieuwe aankoop. Eerst zien of een kleur in jouw woonkamer tot zijn recht komt? Laat ons een 3D-ontwerp maken.

Op onze woningtextielafdeling wordt alleen gewerkt met de beste tapijtmerken. Kwaliteit en comfort staan voorop. Jarenlang woongenot. Bekijk onze hoekbanken, relaxfauteuils en salontafels voor meer woonkamerinspiratie.

Onze experts hebben jarenlange ervaring in het inrichten van woonkamers, slaapkamers, wachtkamers, directiekamers en complete kantoren. Bekijk onze merken pagina om te zien of wij jouw favorite merk in huis hebben. Laat je online inspireren door een deel van ons aanbod of bezoek de showroom in Hengelo.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken