Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

PVC vloeren

Een vloer is de basis van je woonkamer, keuken, slaapkamer of werkruimte. PVC vloeren hebben een dikte van enkele millimeters en een textuur die doet denken aan hout.

Ze zijn slijtvast en het gladde oppervlak maakt ze makkelijk te reinigen. Met ons complete aanbod in PVC vloeren en de juiste kennis en ervaring, garanderen we jou jarenlang woonplezier. Laat je inspireren op onze website of kom het complete aanbod bewonderen in onze showroom in Hengelo.

Welke PVC vloer past bij jou?

Een houten vloer, maar dan van PVC. Onze vloeren zijn zo goed gemaakt, dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Je ziet de textuur van het hout en voelt de nerven. Het grote voordeel van PVC is dat het een stuk voordeliger is dan een parketvloer en dat je hem nooit in de lak hoeft te zetten.

PVC vloeren zijn er in verschillende (hout)kleuren. Van sfeervol eiken tot een strakke grijstint. Er zitten subtiele kleurverschillen in de planken en de onregelmatige noesten en nerven zijn voelbaar. De toplaag is  is 0,55 millimeter dik en slijt- en krasvast.

Kwaliteit en woongenot staan voorop. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het vak. We komen de vloer gratis bij jou thuis inmeten, kunnen de ruimte voor je leeghalen en de oude vloer verwijderen.

Bekijk onze vinyl vloeren, vloerkleden en trapbekleding voor meer inspiratie voor je nieuwe vloer. Bezoek onze showroom om Hengelo om je uitgebreid te laten informeren. We laten je graag een aantal voorbeelden zien.

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken