Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Shutters

Shutters hebben veel voordelen en veel mogelijkheden. Ze kunnen op bijna ieder raam worden gemonteerd en zorgen voor een stijlvolle en fijne sfeer in huis.

Kom bij ons gerust eens die mogelijkheden verkennen, want shutters zijn voor veel ramen een goede optie. Zo maakt het niet uit of het gaat om een raam met afgeronde hoeken, of een dakraam. Ook dan zijn shutters nog een optie.

Wij zijn dealer van onder andere Jasno shutters, maar ons assortiment bevat nog veel meer. Kom langs, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zoekende naar de juiste raambekleding?

En zijn shutters misschien wel de oplossing voor jouw interieur? We adviseren je graag, en komen zelfs bij je thuis om met je mee te kijken. Maak een afspraak bij ons voor een passend textieladvies.

Maak een afspraak

Meer informatie over shutters?

Stap onze showroom eens binnen, dan vertellen we je er alles over.

Onze showroom

Welke shutters passen bij jou?

Shutters passen perfect bij een landelijke inrichting, maar kunnen ook echte blikvangers zijn in een modern interieur. Het zijn een soort uitvergrote houten jaloezieën, die veel weg hebben van rustieke raamluiken van de boerderij. Binnenluiken, niet alleen geschikt als gordijn maar ook de perfecte zonwering!

Onze producten worden op maat gemaakt en kunnen voor elk raam worden gemonteerd, ook op een dakraam of een raam met ronde hoeken. De lamelbreedtes, kleuren en bedieningstechniek kun je helemaal naar wens samenstellen.

De shutters die wij leveren zijn van Jasno Shutters, een merk dat bekend staat om haar kwaliteitsproducten. De binnenluiken zijn simpel en snel af te nemen en gemakkelijk in onderhoud. Eerst op papier zien hoe het staat? Onze woonexperts kunnen een 3D-ontwerp voor je tekenen.

 Bekijk online een selectie  of bezoek de showroom in Hengelo, om meer te zien en zelf te ervaren. Hier helpen we je ook graag aan persoonlijk woonadvies, natuurlijk vrijblijvend.

Een greep uit onze collectie:

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Onze merken

Afspraak maken