Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Silhouette shades

Silhouette shades zijn het best te omschrijven als stoffen jaloezieën. Ze bestaan uit twee lagen doorzichtige stof, met daartussen horizontale lamellen. Praktisch, elegant en inventief. Omdat je de lamellen in verschillende standen kunt zetten én het gordijn kan optrekken, zijn shades een jaloezie, een rolgordijn en een in-between in één.

Brok Interieur verkoopt silhouette shades van Luxaflex, een merk die garant staan voor jarenlang woonplezier. Laat je online inspireren of bezoek onze showroom.

Een greep uit onze collectie

We zijn even met deze collectie bezig.

Welke silhouette shades passen bij jou?

Bij Brok Interieur kies je uit vele luxe stoffen en een verscheidenheid in kleuren. Voor de bediening heb je de keuze uit handmatig, met een trekkoord, of elektrisch. Deze laatste optie werkt met de PowerRise bediening, waarmee je de shades met één druk op de knop opent en sluit.

 Je kunt eindeloos variëren, door de lamellen te draaien en meer of minder licht binnen te laten. Deze verschillen in hoogte. Er zijn lamellen van 50 millimeter hoog, 75 millimeter en 100 millimeter.

Alle shades worden op maat gemaakt. Hiervoor komen we de ramen gratis bij jou thuis inmeten.  Wij werken met een eigen montageteam. Jouw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd.

Bekijk onze duette shades, plissé shades en horizontale jaloezieën voor meer raamdecoratie. Bezoek onze merken pagina om te zien we jouw favoriete merk in huis hebben.  Kom langs in de woonwinkel van Brok interieur in Hengelo. We leggen je graag alle mogelijkheden voor!

“Erg mooie woonwinkel met prachtig modern meubilair. Altijd deskundig advies met een glimlach.”
“Vlot én deskundig adviserend personeel. Met veel persoonlijke aandacht voor de klant.”
“Klantvriendelijk en uitstekende services. Een prachtige winkel met mooie design meubelen, gordijnen etc. Volledig wensgericht! Team Brok, bedankt!”

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken