Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Plissé shades

Plissé shades zijn echte sfeermakers. Mooi geplooide gordijnen, waarmee je een ruimte in een handomdraai verduistert. Letterlijk in een handomdraai, want onze shades hebben geen trekkoorden maar worden handmatig via de onderlat bediend.

Kies uit verschillende kleuren, luxe stoffen, uit Luxaflex en Sunway shades of de modellen uit onze eigen Brok Huiscollectie. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. We leggen  graag deze én alle andere mogelijkheden aan je voor in onze prachtige showroom in Hengelo.

Een greep uit onze collectie

We zijn even met deze collectie bezig.

Welke plissé shades passen bij jou?

Onze shades zijn er in verschillende kleuren, stoffen en zonwerende mogelijkheden: transparant, halftransparant of totaal verduisterend. De verschillende stoffen hebben elk hun eigen voordelen. Brandvertragende en vuilwerende stoffen bijvoorbeeld, voor extra veiligheid en hygiëne.

Er zijn helaas geen standaardmaten. Onze shades worden namelijk op maat gemaakt. Hiervoor komen we de ramen kosteloos bij jou thuis inmeten. En – indien gewenst – kunnen onze experts de shades ook voor je installeren.

De merken in ons assortiment staan garant voor de beste kwaliteit en jarenlang woongenot. Bekijk onze silhouette shades, houten jaloezieën en draai-kiepraamhorren voor meer raamdecoratie.

Op de website van Brok Interieur kun je alvast inspiratie opdoen. Bezoek onze merken pagina om te zien of jouw favoriete merk er bij zit. Onze  mooie shades worden op maat gemaakt en natuurlijk helemaal gratis bij jou thuis ingemeten door onze experts. Wil je de stoffen eerst met eigen ogen zien en voelen? Je bent dan van harte welkom in onze showroom in Hengelo!

“Erg mooie woonwinkel met prachtig modern meubilair. Altijd deskundig advies met een glimlach.”
“Vlot én deskundig adviserend personeel. Met veel persoonlijke aandacht voor de klant.”
“Klantvriendelijk en uitstekende services. Een prachtige winkel met mooie design meubelen, gordijnen etc. Volledig wensgericht! Team Brok, bedankt!”

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken