Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Duette shades

Met duette shades controleer je zelf de lichtinval in je woning. En dat niet alleen: onze shades hebben ook een isolerende werking en zorgen voor een betere akoestiek in huis.

Kies uit verschillende stoffen, structuren en zonwerende mogelijkheden. Daarnaast bieden we zowel elektrische shades, als handmatige modellen aan in ons assortiment. Laat je online inspireren of kom woonwinkelen in onze showroom in Hengelo.

Welke duette shades passen bij jou?

Elektrische shades of modellen die je handmatig bedient? Transparant, halftransparant of verduisterend? Shades zijn er in diverse kleuren en maten. En in onze collectie vind je ook speciale shades voor serreplafonds en schuine dakramen. 

Zitten de afmetingen van jouw raam niet tussen de standaardformaten op onze website? Geen probleem! Wij maken shades op maat. We komen de ramen gratis bij jou thuis inmeten en kunnen ze ook voor je monteren.

Onze collectie is zorgvuldig samengesteld. Kwaliteit en comfort staan voorop. Onze shades worden gemaakt door Luxaflex en Sunway, A-merken met jarenlange kennis en ervaring in de markt.

Bekijk onze plissé shades, silhouette shades en rolhordeuren voor meer wooninspiratie. Op de website tonen we een greep uit de collectie. Bezoek onze showroom in Hengelo om alles zelf te zien en ervaren. Onze woonexperts helpen je graag met passend interieuradvies.

“Erg mooie woonwinkel met prachtig modern meubilair. Altijd deskundig advies met een glimlach.”
“Vlot én deskundig adviserend personeel. Met veel persoonlijke aandacht voor de klant.”
“Klantvriendelijk en uitstekende services. Een prachtige winkel met mooie design meubelen, gordijnen etc. Volledig wensgericht! Team Brok, bedankt!”

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken