Interieuradvies Sale & Acties

Koopzondag:
30 augustus 2020
12.00-17.00 uur

Ook voor een passend advies, maak gerust een afspraak.

Afspraak maken

Koopzondag:
30 augustus 2020
12.00-17.00 uur

Ook voor een passend advies, maak gerust een afspraak.

Afspraak maken

Jouw woonkamer, helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen vind je bij ons...

Afspraak maken

Duettes

Op zoek naar de meest passende raamdecoratie? Misschien zijn duettes wel de oplossing. Ze lijken op jaloezieën, maar ogen net wat strakker en eleganter.

De duettes bestaan uit twee lichte stoflagen met daartussen een lat van stof. Je kunt met duettes heel mooi de lichtinval bepalen. En door de mooie stoffen krijgt je kamer een prachtig elegante uitstraling.

Onze collectie is groot, en bevat A-merken zoals Luxaflex als Sunway. Maar om alle mogelijkheden op het gebied van stoffen, kleuren en afmetingen te verkennen, ben je van harte welkom bij ons in de winkel.

Duettes in jouw interieur?

Er zijn veel mogelijkheden. Om de juiste keuze te maken kun je het beste een afspraak bij ons maken, dan bekijken we met jou de collectie en de opties voor jouw huis. Maak een afspraak voor een passend textieladvies.

Maak een afspraak

Zijn duettes misschien de nieuwe oplossing voor jouw raambekleding?

We tonen je graag de voordelen ervan.

Onze showroom

Welke duettes passen bij jou?

Elektrische duettes, handmatige modellen, extra isolerend, transparant, halftransparant of verduisterend? Onze items zijn er in elke soort en kleur: duette, plissé, en silhouette shades. En er zijn zelfs speciale modellen voor serreplafonds en schuine dakramen.

Welke item bij jou past is persoonlijk. Bij Brok Interieur ben je in ieder geval verzekerd van unieke raamdecoratie in een modern design. Dit kan maatwerk zijn, niet elke afmeting zit standaard in onze collectie. Ook hiermee helpen we je graag!

Onze raamdecoratie wordt gemaakt door Luxaflex en Sunway. Dit zijn bekende A-merken, met jarenlange ervaring in de markt. De producten worden voortdurend getest en geïnnoveerd op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Online geven we een beeld van de mogelijkheden. Wil je meer zien of maatwerk laten ontwerpen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Hengelo

Direct interieuradvies

Weet je al een beetje wat je zoekt? En naar welke vorm van textiel je voorkeur uitgaat? Vul dan ons stijlplan in dan koppelen wij je aan één van onze textieladviseurs. Neemt maar 5min. in beslag.

Maak een afspraak

Wil je door ons gebeld worden voor het maken van een afspraak?
Geen probleem. Laat je telefoonnummer bij ons achter dan bellen we je.

Bel mij

Wil je met ons contact opnemen om een afspraak te maken?
Dat kan altijd. Bel ons op 074 – 29 13 126 of stuur een mail.

Mail sturen

Een greep uit onze collectie:

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Onze merken

Afspraak maken