Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Duette® Shades

Op zoek naar de meest passende raamdecoratie? Misschien zijn Duette® Shades wel de oplossing. Ze lijken op jaloezieën, maar ogen net wat strakker en eleganter.

De Duette® Shades bestaan uit twee lichte stoflagen met daartussen een lat van stof. Je kunt met Duette® Shades heel mooi de lichtinval bepalen. En door de mooie stoffen krijgt je kamer een prachtig elegante uitstraling.

Onze collectie is groot, en bevat A-merken zoals Luxaflex en Sunway. Maar om alle mogelijkheden op het gebied van stoffen, kleuren en afmetingen te verkennen, ben je van harte welkom bij ons in de winkel.

Duettes in jouw interieur?

Er zijn veel mogelijkheden. Om de juiste keuze te maken kun je het beste een afspraak bij ons maken, dan bekijken we met jou de collectie en de opties voor jouw huis. Maak een afspraak voor een passend textieladvies.

Maak een afspraak

Zijn duettes misschien de nieuwe oplossing voor jouw raambekleding?

We tonen je graag de voordelen ervan.

Onze showroom

Welke duettes passen bij jou?

Elektrische duettes, handmatige modellen, extra isolerend, transparant, halftransparant of verduisterend? Onze items zijn er in elke soort en kleur: duette, plissé, en silhouette shades. En er zijn zelfs speciale modellen voor serreplafonds en schuine dakramen.

Welke item bij jou past is persoonlijk. Bij Brok Interieur ben je in ieder geval verzekerd van unieke raamdecoratie in een modern design. Dit kan maatwerk zijn, niet elke afmeting zit standaard in onze collectie. Ook hiermee helpen we je graag!

Onze raamdecoratie wordt gemaakt door Luxaflex en Sunway. Dit zijn bekende A-merken, met jarenlange ervaring in de markt. De producten worden voortdurend getest en geïnnoveerd op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Online geven we een beeld van de mogelijkheden. Wil je meer zien of maatwerk laten ontwerpen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Hengelo

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Onze merken

Afspraak maken