Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven je woonkamer warmte, privacy en ze zorgen ervoor dat je de lichtinval kunt regelen. Uitermate geschikt voor extra brede ramen en leverbaar in verschillende kleuren. Ga je voor landelijk wit of voor een sfeervolle houtlook?

Bij Brok Interieur kies je uit houten jaloezieën van Jasno Shutters of uit de eigen Brok Huiscollectie. Laat je inspireren op de website of bezoek onze showroom in Hengelo om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken.

Een greep uit onze collectie

We zijn even met deze collectie bezig.

Welke houten jaloezieën passen bij jou?

Geen hout is hetzelfde en dat geldt ook voor onze  jaloezieën. Naast verschil in kleur, is er ook verschil in de houtsoort en in de hoogtemaat van de horizontale lamellen. De Brok Huiscollectie heeft ook aluminium jaloezieën, voor een strakke office look.

Onze jaloezieën worden op maat gemaakt. Het model van jouw keuze is dus altijd verkrijgbaar in de juiste afmetingen. Onze monteurs komen gratis inmeten. Wij werken met een eigen montageteam, die de jaloezieën netjes bij jou thuis aflevert en (indien gewenst) ook installeert.

Kwaliteit en woonplezier staan voorop. De merken in onze collectie zijn zorgvuldig geselecteerd en staan garant voor vakmanschap. Bekijk onze horizontale jaloezieën, rolhordeuren en duette shades voor meer woonkamerinspiratie.

Op de website hebben we een greep uit ons aanbod voor je geselecteerd. Bezoek onze merken pagina om te zien of jouw favorite merk er bij staat. Bezoek onze showroom in Hengelo om de complete collectie te bekijken en om je te laten adviseren door onze woonexperts.

“Erg mooie woonwinkel met prachtig modern meubilair. Altijd deskundig advies met een glimlach.”
“Vlot én deskundig adviserend personeel. Met veel persoonlijke aandacht voor de klant.”
“Klantvriendelijk en uitstekende services. Een prachtige winkel met mooie design meubelen, gordijnen etc. Volledig wensgericht! Team Brok, bedankt!”

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken