Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën maken je ramen optisch breder, waardoor een ruimte groter lijkt. Een uitkomst voor extra grote ramen.

Onze jaloezieën zijn er in verschillende kleuren en materialen. Van hout, kunststof of aluminium bijvoorbeeld. Ook verkrijgbaar voor schuine dakramen. En met merken als Luxaflex, Sunway en de Brok Huiscollectie ben je verzekerd van de beste zonwerende gordijnen. Laat je online inspireren of bezoek onze woonwinkel voor advies en maatwerk.

Een greep uit onze collectie

We zijn even met deze collectie bezig.

Welke horizontale jaloezieën passen bij jou?

Kunststof, aluminium, hout, dakraam jaloezieën, zichtverdubbelende jaloezieën. Bij Brok Interieur is voor elke woonwens een oplossing te vinden. Met de verschillende kleuren, stijlen, afwerkingen en jaloeziebreedtes geef je elke ruimte een persoonlijke touch.

 Heeft jouw raam of deur geen standaardformaat en staat hij er niet tussen op de website? Geen probleem! Wij maken jaloezieën op maat. Onze specialisten kunnen een 3D-ontwerp voor je maken en komen gratis bij jou thuis inmeten.

Kwaliteit staat voorop bij ons. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en we werken met een eigen montageteam. Zij zorgen ervoor dat de  jaloezieën keurig op tijd worden geleverd en (indien gewenst) gemonteerd. 

Bekijk onze houten jaloezieën, silhouette shades en draai-kiepraamhorren voor meer raamdecoratie. Je bent ook van harte welkom in onze showroom in Hengelo, waar we je graag helpen met persoonlijk advies!

“Erg mooie woonwinkel met prachtig modern meubilair. Altijd deskundig advies met een glimlach.”
“Vlot én deskundig adviserend personeel. Met veel persoonlijke aandacht voor de klant.”
“Klantvriendelijk en uitstekende services. Een prachtige winkel met mooie design meubelen, gordijnen etc. Volledig wensgericht! Team Brok, bedankt!”

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken