Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Jaloezieën

Jaloezieën zijn de ideale oplossing als je raambekleding zoekt die als zonwering kan dienen, maar tegelijkertijd ook stijlvol is.

Daarbij kun je er zelf de lichtinval mee bepalen waardoor je voor de nodige privacy zorgt. Prettig toch? En dan zijn er ook nog eens veel verschillende mogelijkheden;  horizontale, verticale, houten en gordijn jaloezieën. Voor wat betreft de kleuren en afmetingen is er ook van alles mogelijk, dus kom vooral bij ons in de winkel langs om die mogelijkheden verkennen.

Wees welkom!

Meer privacy in huis op een stijlvolle manier?

Dan zijn er veel mogelijkheden en jaloezieën is er daar één van. We helpen je graag bij de juiste keuze, maak een afspraak voor een passend interieuradvies.

Maak een afspraak

Jaloezieën? Kan dat ook met een schuin raam?

In onze showroom vertellen we je er graag meer over.

Onze showroom

Welke jaloezieën passen bij jouw huis?

Jaloezieën geven schaduw en privacy en met het handige draaisysteem bepaal je bovendien zelf de lichtinval. Het enige dat je bij ons nog hoeft te bedenken is de kleur en stijl die bij jouw woning past! Onze experts helpen je hier graag bij en kunnen je idee uittekenen in 3D, gratis en vrijblijvend.

In ons assortiment vind je verschillende types: houten en horizontale jaloezieën. Daarnaast kies je uit extra opties voor daglichtregulering en het design dat op jouw woonwensen aansluit. Er zijn standaardformaten, maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Merken als Jasno Shutters en onze eigen Brok Huiscollectie staat garant voor de beste raamdecoratie. Jaloezieën waarmee je met nóg meer plezier naar buiten kijkt! Onze monteurs leveren ze keurig op tijd bij jou thuis af en kunnen de items eventueel ook installeren.

Op de website tonen we een deel van ons aanbod, om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Liever maatwerk of meer zien? Je bent van harte welkom in onze woonwinkel in Hengelo!

Maak nu een afspraak bij een van onze adviseurs: Maak een afspraak

Onze merken

Afspraak maken