Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Rolhordeuren

Rolhordeuren zijn perfect op warme zomerdagen. Zo kun je de deur openzetten en frisse buitenlucht naar binnen binnenlaten, zonder dat er insecten meekomen.

Brok Interieur heeft de beste hordeuren van Luxaflex voor je geselecteerd. Dit bekende A-merk brengt, ruim 50 jaar na de oprichting, nog steeds vernieuwende producten op de markt van de beste kwaliteit. Bekijk de online collectie of kom langs in onze woonwinkel in Hengelo, waar we je graag van het juiste advies voorzien.

Een greep uit onze collectie

Welke rolhordeuren passen bij jou?

Een hor voor de deur naar de tuin, voor de serredeuren of voor de achteringang van je kantoor- of winkelpand? Onze Luxaflex rolhordeuren zijn er in vele soorten en maten, ook voor bredere puien en deuren. Onze specialisten kunnen de hordeuren voor je inmeten en installeren.

De stof van de deuren heeft een plissé patroon, waardoor het gemakkelijk in- en uitvouwt bij het openen. De twee delen sluiten met magneten aan elkaar. Geschikt voor binnen en voor buiten. Boren is niet nodig.

Luxaflex is al decennia lang toonaangevend in de markt. Het merk staat garant voor kwaliteit, op de producten zit garantie. Naast de rolhordeuren, vind je bij ons ook draai- kiepraamhorren, duette shades en horizontale jaloezieën van Luxaflex.

Op onze website zie je slechts een deel van ons aanbod. Alles bekijken of je eerst laten adviseren voordat je overgaat tot aankoop? Bezoek de woonwinkel van Brok Interieur in Hengelo. We vertellen je graag alles over het gemak om onze producten.

“Erg mooie woonwinkel met prachtig modern meubilair. Altijd deskundig advies met een glimlach.”
“Vlot én deskundig adviserend personeel. Met veel persoonlijke aandacht voor de klant.”
“Klantvriendelijk en uitstekende services. Een prachtige winkel met mooie design meubelen, gordijnen etc. Volledig wensgericht! Team Brok, bedankt!”

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken