Interieuradvies
Showroom SALE Merk ACTIES

Woonevent 2024

zaterdag 5 oktober

(zet het alvast in je agenda)

Afspraak maken

Jouw woonkamer,
helemaal naar wens ingericht...

Afspraak maken

Het lekkerste bed,
de zachtste dekbedden en de mooiste overtrek...

Afspraak maken

De mooiste gordijnen die bij jouw huis passen
vind je bij ons...

Afspraak maken

Draai-kiepraamhorren

Goede ventilatie in huis is belangrijk. Je wilt frisse lucht binnenlaten, maar insecten juist buiten houden. Horren zijn hiervoor de perfecte oplossing.

Ze zijn er in tal van soorten en maten. Ook voor draai-kiepramen heeft Brok Interieur speciale draai-kiepraamhorren. Deze horren van Luxaflex zijn er in verschillende uitvoeringen en staan garant voor jarenlang woonplezier. Heeft jouw kantelraam een afwijkend formaat? Geen probleem! Wij maken ook horren op maat.

Een greep uit onze collectie

Welke draai-kiepraamhorren passen bij jou?

Onze inzethorren van Luxaflex zijn gemakkelijk te plaatsen en weer te verwijderen, bij de wisseling van de seizoenen. Ze kunnen horizontaal en verticaal in het raam worden gezet en aan zowel de binnen, als buitenzijde. Verder zijn er verschillende profiel- en gaaskleuren. 

Het systeem werkt als rolhor, dat open en dicht kan worden geschoven en met magneten aan elkaar wordt vastgeklikt. Je raam kan gewoon open en dicht en boren is niet nodig. Heb je hulp nodig bij het monteren? Onze experts staan voor je klaar.

De horren zijn gemaakt van de beste materialen. We hebben draai-kiepraamhorren in standaardformaten, maar kunnen ook een hor op maat voor je leveren. Bekijk onze rolhordeuren, plissé shades en houten jaloezieën voor meer raamdecoratie.

Op de website hebben we een deel van ons aanbod voor je geselecteerd. Neem een kijkje op onze merken pagina om te zien of jouw favorite merk er bij staat. Wil je de complete collectie bekijken of onze experts om advies vragen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Hengelo!

“Heel goed geholpen. Ook advies in huis gehad……heel prettig. Niet opdringerig. Goed bereikbaar voor vragen.”
“Een mooie zaak, veel mogelijkheden en erg vriendelijk en betrokken geholpen.”
“Goede hulp in de winkel, nette levering”
“We werden prettig geholpen. Kregen de informatie die we vroegen”
“Kennis van de markt en kleurinspiratie”
“We werden prettig geholpen. Kregen de informatie die we vroegen”
“Goede uitleg en advies bij aankoop , goede service en levering .”
“Goede service, veel keuze, snelle levering!”
“Mooie zaak, prima service, lokaal-kopen steunen!”
“flexibel zoeken in oplossing tijdens bouwwerkzaamheden, correcte en vriendelijke benadering. Komt goed afspraken na”
“Advies van Ingeborg was prima. Is erg mooi geworden. Heeft ook goed de alternatieven en mogelijkheden laten zien. Goed dat het thuis kan en niet alleen in de showroom.”
“Zeer klantgericht. Goede service en een luisterend oor”

Bezoek onze showroom

Onze winkel is onze showroom, en daar kun je de mooiste banken en stoelen uittesten. Stoffen voelen, aan tafels schuiven en lampen bewonderen.

Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

Op onze showroompagina krijg je er al een beetje beeld bij, maar je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in hartje Hengelo om het allemaal nog wat beter te kunnen ervaren.

Onze Showroom

Onze merken

Afspraak maken